gocebebirbayan Kızlar bebek arabamı dolaptan satıcam ama kargo ücreti ne çıkar bilmiyorum. Bileniniz varsa yardımcı olur musunuz En 32 Boy 64 Yükseklik 85
sokaklahmacunuu gocebebirbayan dolapta desi hesapla var bu olculere oraya girin kucuk boy buyuk boy yaziyor eger buyuk boydan fazlaysa tahmini kargo ucretinidr yaziyor
eraysen gocebebirbayan internette hesaplama sayfası var her kargonun nereden nereye olduğuna göre değişiyor 2 ay önce en 28 boy 30 yükseklik 5 cm olan içinde ince trençkot olan pakete 245 tl ödedim izmir içi ilçeden ilçeye
pivpivpivahmedmuhsin gocebebirbayan Ben geçen Temmuz ayında almıştım. Travel sistem pusetsiz. 300 lira hizmet bedeli almıştı sadece. Satıcıdan 200 falan kesmişti diye biliyorum. Belki o kadar bile yoktur.
gocebebirbayan sokaklahmacunuu satın alma olmadı daha canım. Teklif verdi de ona göre değerlendirme yapıcam
sokaklahmacunuu gocebebirbayan urunu yuklerken bilgileri giriyorsunuz ya oradada var desi hesapla ona gore kargo buyutu secmeniz icin
eraysen gocebebirbayan çok iyi fiyata yollamışsınız bende kargoyu öğrenince şok olmuştum 2 gün unutamadım aklıma geldi sürekli 😄