yagmure17 anonim96 deri şort beyaz tişört kırmızı bandana aldım kırmızı ayakkabıları da vardı ama baya aradım zor buldum istediğim gibi
ikiprensannesi0 anonim96 önünde ayıcık olan tulum aldim kot bir tane birde abisiyle bir örnek gömlek pantolon aldım papyonu felan da var 🧿 7 aylık bebeğim benimde
Seymanur0707 anonim96 ben alamadım hala tam mevsim geçişi doğudayız soğuk burası bayramda bursaya gidiyoruz hava durumuna bakmam lazım çok sıcak olur mu ne alsam bilemiyorum
sokaklahmacunuu Heyymoms lcw aldim geldiler evet begendim hirka yukusacik cok yikandikca salar ama bebekler buyuyor en fazla ne kadar giyebilirler ki zatenn
Heyymoms sokaklahmacunuu son kez şunuda sorabilirmiyim kaç aylık oğlunuz eliyle çıkarıp atıyormu benim bebiş şapkaya alışık değil bu şapka çok hoşuma gitti mağza stoğuna baktım varmış ama çekip çıkarır diye korkuyorum
sokaklahmacunuu Heyymoms cene altindan baglamali aldigim sapka suan 6 ay 28 gunluk dus aldirdigim geceleride cene altindan baglamali ince sapka takarim yada penye kumas sapkalar takarim cikarmaya yeltenmedi daha hic belkide daha kucuk bilmiyorum zamanla yaprmi 🥰
Heyymoms sokaklahmacunuu ay aşırı hoşuma gitti bende alıcam şapkadan ayy çantayı taşıyamaz ya ona erken benim için ama çok hoşmuş ☺️🌸🌺🏵️🌼🥰💕