atlasd Kızlar 3 gün önce sezeryan doğum yaptım bebeğim 38 haftalık doğdu ama anne karnında gelişemediği için 2200 gram doğdu bebeğimi bugün yenidoğan yoğunbakımına yatırdılar Crp yüksek çıktı diye 1 hafta yatış verdiler😭😭nolur dua edin 🤲🏻 bu durumu yaşayan tecrübeli annelerimiz var mı ?
ezgiseyba atlasd bende 38 haftalık 3280 ile doğum yaptım crp yüksekliği ve akciğerde su kaçması sebebiyle yoğun bakımda yattı bir hafta , antibiyotik tedavisi aldıkları için bir hafta o da 7 güne tamamlamaları gerekiyor antibiyotik tedavisi bitince kontrol kanı alıp Herşey normalse taburcu ediyorlar içini ferah tut canım Allah’ın izniyle hemen geçer günler
dmtbzkrt Ben 26 günlükken crp yüksekliginden yoğun bakıma 1 hafta bıraktım, çok zor seni çok iyi anlıyorum ama evde iyileştiremezdin, emin ol çok iyi bakıyorlar hangi hastanede
atlasd dmtbzkrt o kadar zor ki onu hastanede bırakıp eve gelmek ağlamadan duramıyorum sütüm kesilecek diye korkuyorum 😭😭
Annesiiiiiiii atlasd Ah o kadar kötü bir duygu ki seni çok iyi anlıyorum 😔 Ama iyileşecek çok iyi bakacaklar merak etme.
ezgiseyba atlasd emin ol yoğun bakımda çok güzel bakıyorlar bende çok ağladım hemşire olmama ve bilmeme rağmen çünkü ben doğurduktan 16 saat sonra aldılar benden ama ağlama güçlü olmak zorundasın evladın için sütüne ihtiyacı var
atlasd ezgiseyba ağlamamak elimde değil daha minicik 2050 gram olarak girdi yoğun bakıma tek korkum Crp sarılık bi şekilde düşüyor