Elifglarda 11 aylik bebegm ateşi 39du calpol verdm yarısını ağzından attı zaten o an onu verdiğimi unutup telaşla bide fitil verdim bisey olurmu yaaa
Elifglarda Elifglarda kaynanam yazsam bakarsınız şu saatte ihtiyacı olduğu için yazan birine bakmazsnz
Pirayee Elifglarda onu bende yaptim gecen hafta çok şükür bişey olmadi. Ama daha dikkatli ol bidahakine
Pirayee Elifglarda benim kızımda 1 yaşına yeni girmişti. Ablam uyarnca farkettm. Ikinci kez de aynı şeyi yapacaktim😕😕 arkadaşım telaşlanma ama dikkat et dedi
Elifglarda Pirayee nnasil oldu anlamadım ağlıyordu elim ayağıma dolandı sonradan baktım şurup şişesi fitil orda duruyor öyle farkettim birlikte verdigimi
Beybibeybi Olmaz İnşallah aynısını bende yapmıştım arada kontrol edin siz yine çocuğunuzu vücuduna bakın kabarma yada nefes almada zorlanma var mı diye
Limoneta Elifglarda bişey olduğunu düşünmüyorum kızım 2 aylıklen 4 saatte bir calpol vermiştim aksamınada fitil.... isterseniz bi hastaneyw gidin ama korkulacak bişey oldugunu düşünmüyorum
Cmnalp Elifglarda bende vermiştim 30/45 dakika sonra bi daha ölçün ateşini düşecektir inşalalh suyla pamuk alnına koltuk altına koyun