larindidems Kızlar bebeğim 2 ay 18 günlük fakat doğduğu günden beri sağ göğüsümü emmiyo sadece sol ne kadar sağım yapsamda artık sağ göğüsümden 10ml bile çıkmayacak süt geliyo tek sol göğüsümü emiyor ne yapmalıyımm
giz__ larindidems benim de öyle şu an sol göğüsüm 90 beden gibi sağ göğüsüm 70 aşırı komik duruyor ve işin kötüsü bu düzelmiyormus
Balyanak_19 larindidems tahin pekmez yiyin En çok sür yapan birinci sırada incir ikinci üzüm var bol bol tüketin kurusunu hurma yiyin dur kurusu kaynatıp için üç öğün bol bol su ben 6 aya kadar bol bol tahin pekmez tahin helvası çayla bile içerdim marul süt yapar hoşaf yapar ben susamı bile kalık kaşık yerdim sür olsun diye bunları yapın bol uyku dinlenme inşallah artar
Ttsngl larindidems benim oğlum da ara ara tek göğüs emiyor o zamanlarda uyurken yanına yatıyorum emmediği göğsümü öyle veriyorum sütüm o yüzden azalmıyor birde lactamil kullanıyorum bende süt yapıyor size de yarayabilir
giz__ ikiprensesbebiss emzirme bittikten sonra da bir orantısızlık kalıyor dediler bana daha önce böyle olanlar. Sağım da yapsam sürekli onu da emzirsem düzelmedi üstüne üstelik onda süt az diye çocuk uğraşıyor yoruluyor diğer memeyi emmeye mecali kalmıyor aç kalıyor
Ardenaden asellmomm11 herksn oyledir bnmde sag daga az sol daha cok gelir.sut arttirmanin tek yolu sagim.duzenli baska caresi yok
giz__ larindidems ya eşim doktor o bakıp bakıp bunlar hep böyle kalacak biliyorsun değil mi deyip gülüyor 🙄 deneyimlemiş birkaç kişi de öyle dedi tam o kadar olmasa da fark kalıyor dediler