Bebee Kızlar ek gıdayı reddediyor hadi iyi kötü zorluyorum şimdi çorba yaptım içine ekmek doğradım uyudu uyandı çocuk çiğnemeyi unuttu ya Ekmekleri tükürüyor sadece çorba içiyor neden böyle yapıyor
SBilge Bebee 10ay 21 günlük, ek gıdayı reddediyor döküp saçıyor yine heryere, bez değiştirmeyi reddediyor, uyumayı da reddediyor, sinirlerim çok gergin
66arasim Bebee Dış cikariyorsa yada çıkartmak uzereyse ciğneyememesi normal canı aciyordur annesi napsin bizler dayanamıyoruz o ağrıya çorba ver ayran yap krep daha yumuşak olur krep yap meyveli kekler felan yap kefir ver muz ver tok tutar zaten çıkınca rahatlar yer
Bebee Cicekaysenur Altta iki dişimiz var ama dişle bağdaştıramadım aklıma gelmedi sizde öyle mi olmuştu
Bebee SBilge beni anlatmışsınız 8 ayda memeyi bıraktı mamaya başladım onu da uyurken içiyor birde üstüne hasta şuan bugün çok zorluyor bebeğim
Bebee 66arasim Ay keşke öyle olsa muz veriyorum onu bile tükürüyor kahvaltı reddediyor krep, pankek yapıyorum istemiyor muhallebi yapıyorum yok hiç bi şekilde