Sweetbaby Kızlar sizce kan ilaci kullanmak şartmı oğlum 5 aylik oldu sağlık bakanlığın verdigini kullaniyodum bıraktım . Kullanmak şartsa bile önerileriniz var mı ?
elifzeze Sweetbaby ben ferrum kullanmıştım ama düzenli kullanmadim açıkçası 8-9 aylikkende saglik ocağından çağırdılar bebeğe kan tahlili yapılması icin yaptırdık kan değerleri normal çıkmıştı
Myagz Sweetbaby sidefer kullanıyorum doktorum bunu önerdi, kullanılması gerekli diye düşünüyorum bazı bebeklerin bünyesi daha sağlam olabilir ama kansızlık büyük bir sorun eksikliği risk etmeye gerek yok
hunilimomm Sweetbaby doğduğundan beri hiç birşey kullanmadım tam.kan ilacı ne baslicsktik grip.oldu enfeksiyonu vardı.doktor şuan kullanma onu dedi daha sonra da kan degerlerine bakıp baslicaz
Minnos_31 Bizde sidefer aldik kullaniyoruz kullanmak gereklimi diye sormayin bence kansizlik cok buyuk problem ilerde sikinti yasamayin d vitamini ve kan damlasi bir yil kullanilmasi gerekli onlar kani yeni yeni uretebiliyor ihmal etmeyin
Deletedmom388 Sweetbaby Aynı şeyi ben de merak ediyorum rutin her bebeğe veriliyormuş sağlık ocağı verdi bana da. 4ay 5günlük kızım ama daha kullanmadım kendi doktorum dönüş yaptıktan sonra duruma göre kullanacağım.Ya da kullanılıyorsa zaten ya okeyler ya da farklı bir ilaç önerir.
Sweetbaby Teşekkür ederim arkadaşlar .. bilemedim bnde tahlil yapmadan direk veriyolar bide onu kullanınca kapasite çok ağır kokmustu