Backtoblack Merhaba hanımlar, 6 aylık bebek ile 11 saat araba yolculuğu yapılır mı? Deneyimleyen oldu mu daha önce? Önerileriniz varsa alabilirim 🤗🌷
semma007 Backtoblack ben yaptım bebeğin yatarsa sorun olmaz ki yatacagini düşünüyorum bence stres etmeyin
bebeimhosgeldin Backtoblack Ekimde 2.5 aylıktık 17 saate yakın yol yaptık kendi arabamızla çok kolay geçmişti mayıs ortasında 9 aylık olacak inşallah o zaman da aynı karstan istanbula döneceğiz nasıl olur bilemem🤣 Tayinci çocuğu olmayı iliklerine kadar hissetti çocuğum . 6. Ayda 2 kere de uçak yolcuğu yapmıştık o aşırı kolaydı inmeye yakım mızmızlık yapmıştı sadece
Backtoblack semma007 yatarsa dediğiniz kucağımda götürmeyi düşünüyorum oto koltukta mı yatmalı dediniz acaba?
Backtoblack bebeimhosgeldin off nasıl o kadar yol dayandı 🤩 uyumuşmuydu bebişiniz nasıl götürdünüz kucakta yatırarak mı
bebeimhosgeldin Backtoblack uyudu uyandı biz de mola verdik zorlanmasın diye. Pusetindeydi genellikle sizin bebeğiniz dışarı ilgidini çekecek dönemde rahat edersiniz yolu izler