Yagmurturk Ben arife günü büyüklerimiz için mezarlığa gitmek istiyorum 4 aylık bebeğim var ve emziriyorum gitsem bişey olur mu cevap verirseniz sevinirim
Enu Yagmurturk benim annem gidilmez diyo… biz de istanbula gideceğiz eşimin ailesinin mezarları orda. Annem şimdiden uyardı beni. 1 yaşında önce götürülmez diyo tabi siz bilirsiniz yine de…
Eslem123_ Yagmurturk gidilir canım niye gidilmesin ki gidilmemesi ike ilgili ayet hadis söz yok çünkü aksine o bebektir anlamaz ama bizim sürekli gitmemiz gerekir unutmamak icn
Eslem123_ Enu anneniz belki çevreden kulaktan dolma bilgi ile öyle söylüyordur genelde büyüklerimiz hep öyle oluyor çünkü düşünceleri 😊 ama gidilir bı sıkıntı olmaz
Enu Eslem123_ evet büyüklerimizden gördüğü şekilde diyor ama beni de tanıyor. Korkarım da sütüm kesilir diye dedi. Ben çok etkileniyorum çünkü
tubasd Yagmurturk neden gidilmesin abim vefat ettiğinde bebeğim 9 aylıktı defin esnasinda bile oradaydı kime bırakabilirim herkes ordaydi ziyarete gittiğimde de gotururum zaten arabada uyuyakiliyor Allah rahmet eylesin
tuba2323 Yagmurturk Gidilmez canım. Güvenerek dinlediğim hocanın yorumu burda. Hocanın ismi Osman Ünlü.
Kuzeynepp Yagmurturk ben gecen bayram oglumla babama gitmiştim😔 cok küçüktü ama nie gidilmesin ki kimsenizde yokmuş bırakcak. Mesela oglum uyumuştu eşim arabada bekledi bn duamı okuyup geldim. Eşiniz arabada bebekle beklesn siz ziyaretinizi duanızı yapıp gelin.
Bebegimm1 Yagmurturk ben götürmüştüm hiç korkmam inanmam böyle şeylere de ölmüş insan dan ne olucak ne yapabilir bize kaç defa gitti cocugm
Mmeelliikkeee Yagmurturk yani bebek zaten ne olduğunu nerede olduğunu anlamayacak onlarca kezde önünden geçiyoruz yollarda .. önemli olan emziriyorsan senin gidip üzülüp stres yapmaman… öyle taze bi durum yoksa ziyaretini yaparsın