Caglab kızımda kolikti kadrolu devlet memuruyum işe başladığımda kızım 6 aylıktı. Annem baktı 2,5 yalında da kreşe başladı şuan 6 yaşında emin olun daha düzenli bir hayatı oluyor çocuğun. İşe başlayınca mahvolacak annesiz çocuk büyürmü söylemeleri çok yanlış bence. Ben işe gidip deşarj oluyordum eve gelince de daha kaliteli zaman geçiriyorduk. Yemek yemesi yatağını ayırması arkadaşlık kurması hep kreş sayesinde oldu. Biz evde olunca aman sevdiğini pişirelim aman hep bizimle oynasın bırak bizimle yatsın diyoruz vicdanen bizlere bağımlı çocuklar yetiştiriyoruz. Tabiyiki bunlar benim fikrim. Şimdi oğlumu büyütmeye çalışıyorum 10 aylık olana kadar çalışmayacağım sonra işime döneceğim ama işe döneceğin günü iple çekiyorum. Hem psikolojik olarak rahatlıyorum hemde evimiz daha rahat geçiniyor, çocukların ihtiyaçlarını kısmak zorunda kalmıyorum. Haftasonu istediği kursa götürüyorum mesela kızımı yada oyuncak hakkı geldiğinde istediği oyuncağı kıyafeti alabiliyorum bence fırsatı olan her birey çalışmalı.