symbg symbg şuan 2 Ay 25 gunluk doğduktan sonra kontrole gittik baş çevresi küçük dediler gözleri çekik dediler genetik test istediler hala çıkmadı Nisan da gelin dediler 3 Ay olacak nisanda
baloglus symbg inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻 Ben benzettim maalesef ama tabiki önemli olan sonuçlar.
Caglab symbg yani sadece gözleri çekik diye saçma yani burun falanda tipik olur genelde burnu gayet karakteristik duruyo
symbg symbg burnuna da basık dediler hala test çıkmadı nisanda belli olacak inşallah temiz sonuç alırız çevremizde hiç yok öyle özel bir hastalık her şey allahtan tabii inşallah temiz çıkar
Mevos23 symbg bence hiç alakası yok down sendromuyla. Varsa bile çok hafif seyirde olabilir iş yerinde çalışanlar bilimle uğraşanlar gibi. Normal yaşantısını etkilemeyeceği şekilde
alyamoms_ symbg benim kızıma da söylediler. Çocuk doktoru ben hemen genetik doktoruna götürdüm oda alakası yok dendi. Testte temiz çıktı. Ben benzemetemedim kızını çok araştırdım çünkü zamanında
symbg nbanba elindeki çizgi dümdüz bir çizgi yok down sendorumunda olduğu gibi değil yani eğri şekilde olduğunu düşünüyorum