Cizgilicorap Bebeğimde süt ve yumurta alerjisi var. Uzun süredir diyetteyimm artık açacağım. Bana diyet açmada yaridmci olabilecek birisi var mı kızlar, detaylı bir şekilde aşamaları anlatır mısınız
Busraata33 Cizgilicorap bende burda bekliyim süt alerjisi için birşeyler öğreneyim.Doktorunuz demeden yapmak korkutmuyor mu sizi.Şahsen benim cesaretim yok nefessiz kalır diye
Ayglhanvlkn Cizgilicorap öncelikle sütlü bi kek yapın 10 parçaya bölün önce 1 dilim yiyin küçük emzirin bekleyin ertesi gün biraz arttırarak deneyin yine emzirip bebeğinizi gözleyin.sonra iyi pişmiş yoğurt çorbası yapın 2 gün onu deneyin.aynı gün peyniride deneyebilirsiniz doktorum yoğurt we peynir aynı şey demişti.ben bu şekilde açtım diyetimi.oğluma yedirmiyorum ama ben süt ürünleri we yumurtayı artık tüketiyorum çok şülür oğlumda herhangi bi sorhn yok
Busraata33 Cizgilicorap yok ileri seviye değil dedi doktor bi 15gün sonra yoğurtla başlayacağım yavaş yavaş açacağız daha 6aylık 1ay sonraki kontrolde belli olacak diyebilirim
Tomris61 Cizgilicorap https://www.instagram.com/alerjidiyetisyeni?igsh=MWt1cXpvbGFidzls Burda detaylı var incelerseniz bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz😊
Ayglhanvlkn Cizgilicorap yumurta sarısını doktor hastaneye çağırdı bizi doktor gözetiminde yedirdim.awokadoyla karıştırmıştım hastanede sade yemedi.baktık bişe olmuyo dewam ettik ama yumurtayı su kaynamaya başlayınca 10 dakika haşladık çok iyi pişirdik onuda.hala da bu şekilde dewam ediyoruz.cewiz de kan tahllili yapıldı alerjisi yokmuş katıyorum yemeklerine
Cizgilicorap Tomris61 teşekkür ederim, bu sayfayı incelemiştim canım 😊 ama uygulayan bir anneden dinlemek istedim o yüzden yazmıştım 😊
Kediperest 8 aylık olduk doktor kontrolünde önce sütlü kek sonra peynirli poğaça sonra peynir ve yoğurt yedim açtık yumurta deneyeyim dedim ama hemen pişik oldu daha yumurtaya var anladıgım kadarıyla hepsinin 3 gün arayla denedim
Kediperest Cizgilicorap Allâh râzı olsun yok bebeğe hiç vermedim doktor kontrolünde vericez. Yumurtayı tavada pişirip yedim