Deletedmom143 Misskokulum kocası yanında olmayanlar napsııınnn bacım 😭😭 bende oğlumun elini tutam bari bende okumşcaktım merakıma yenik düştüm 😂😭😭🤦♀️😂😂
Misskokulum Deletedmom143 hahahahah ya kıyamam sana valla şimdi kocamı işe yolladım her taraf karanlık bak yine hatırlattın kocam da yok neyse oğlum var çok şükür😄😄🤣
4646asaf46 Siyahbeyazl yerde buldum derken onlar bebeklere dokunamaz diye duymuştum 🤔okumaktan korktum bütün yorumlara indim tedirgin oldum keşke girmeseydim😄
Siyahbeyazl 4646asaf46 Keske oyle olsa dokunuyorlar, yani bilmiyorum baska bir aciklamasi yok 6 aylik bebek yatagindan cikip yere yatamaz
ZeydinAnnesi7 Hayallina şu üç harflileri bi rahat bırakın bi salın artık bacım 😂 işleri güçleri yok bebenin donunu aldı gittiler mi yani olacak iş değil
Misskokulum Gamzeyildiz15 evet ben de orda olabilir diye düşünüyorum yanlışlıkla temiz diye oraya kaldırmış olabilir
Nurdiyinn Umarım çıkar çıkmazsa sıkıntı. Hemen kötü düşünüp üstüne çekme okuyamıyorsan bile telefondan bi yerden dua aç kuran aç bebeğin için. Bakara suresi açarak sirkeli suyla temizlik yaparsan çığlık atarak kaçarlarmış bu arada buda aklında bulunsun temizlik yaparken yap bunu. Bide ben elimdeki telefonu dakikalarca aradığımı biliyorum 😂 İnşallah kardeşin unutmuştur
Utkumm Siyahbeyazl aynısı benim başıma geldi çocuğu salıncağında uyuttum bende uyudum acıkınca mıkırdandı bi baktım salıncağın altında yan sırt üstü yatıyo düşmesi imkansız o tarafa düşse demire vurur kafası ağlar zaten bulduğum şekilde düşmeside imkansız salıncağa koyduğuma da eminim işin içinden çıkamadım
Siyahbeyazl Utkumm cok sevindim yani uzuldum aslinda ama yanliz olmadigima sevindim😁 ben hocaya goturcem ve evi okutcam bide sirkeli su ile heryeri siliyorum
Bravewomen Utkumm Canim bi akrabaninda bundan 35 sene once olmus. Eski tip besikler varya tahtadan buyuk ona bebegi koyup sıkıca sararlarmis bebek kimildayamaz bile. Gece kadin uyanmis bebek besikte yok daha 3 aylik var yok sanirim. Kendi cikmasi mumkun degil. Bir bakiyolar besigin altindaki boslukta ve uzeri cikarilmis ciplak 🤔 kendi cikacak hali yok ya.. bence bebeklere zarar vermiyolar onlari sevip oynuyolar, annelerininde yuregini agzina getiriyolar 😆