hkelif Kızlar yenidoğan bebeğim bir ayda 400 gr almış doktorumuz az dedi. Sütüm de fazla geliyor aslında neden böyle oldu anlamadım 😕
BENOYLEUYGUNGORDUMM hkelif benim bebeğimde öyleydi. Sütüm şekerli dedi emzirme danışmanı ilk sütünü sağ verme sonra emzir dedi. Ama olmadı yine de kilo almayı bırak kilo veriyordu. Mecbu mamaya geçtik. Böylece de emzirmeyi bıraktı
Bebegim38 hkelif bebek memede uyuyordur aktif emme sayısı azdır. Uyuyakaldığında boynuna dokunun uyandırın emme sıklığını da artırın düzelir inşallah
Caglab hkelif 2 bucuk yasından sesleniyorum sütünüzün kalitesi vs diyenlere aldırıs etmeyin böle bisi yok aylık sınır 400 500 zaten diğer ay alır almassa bi tık mama takviye edilir hiç takıcak seyler degil bunlar gerçekten
sifakaraerklc Benim önerim kesinlikle ilik suyu ile sebze çorbası içmeniz benim bebeğimde küçük doğdu 1 ayda 1.100 gr almıştık ve halende devam ediyorum. Sağlıkla büyüsün minnoş 💓
fatmim Benim önerim de protein ağırlıklı beslenme. Her gün mutlaka et yemeye çalıştım ilk ay. Sütün miktarını arttırmak için yapılan çok şey var ama kalitesini arttırmak için kesinlikle protein, solgar in brewers yeast b12 vitamini ni de öneririm.