Bayancorek Kullanan var mı, memnun kaldınız mı?burun akıntısı ve Hafif öksürük var ama öksürük gece artıyor zorluyor baya. Doktorumuz yıllık izinde olduğu için henüz ulaşamadım, burdan sorayım bir dedim.
balkanlardangelensogukhava Bayancorek evet evden eksik etmediğim şurup.. Çok faydasını gördüm ben. Hanımefendinin dediği gibi son ölçüyü yatmadan önce verin gece öksürük yüzünden uyanmasın ❣️
cevriyeee Bayancorek aynı zamanda vicks baby kullanın oda öksürüğe burun tıkanıklığına iyi geliyor sırtına göğsüne birde ayak altlarına sürün
balkanlardangelensogukhava Bayancorek tadı da çok güzel ballı olduğu için. Tabi 2 yaşın üzerinde kullanılabiliyor içerisinde bal olduğu için.
balkanlardangelensogukhava Bayancorek gece odasına soğan karanfil de koyun onun da çok faydası oluyor. Bir baş soğanı ortadan kesin üstüne bolca karanfil batırın koyun uyuduğu odaya her gün yenisini yapın ☺️
Bayancorek balkanlardangelensogukhava soğanı biliyorum 3-4 kez denedim onun hiç faydasını görmedim ben 🙈 teşekkür ederim doktor da onaylasın deneyeceğim şurubu 🌸🥰
alparslanozyildiz Bayancorek grintus ve theranatur aynı firmanın ilaçları diye biliyorum ikiside aynı içeriğe sahip ve öksürük de ciddi anlamda etkililer 😊