Muhammedaliannesi Mrcannesi ben 2021 de 1500 tl ye almıştım sınav ücretleriyle toplam 2000 falan tutmuştu sanırım ama tek yapmanız gereken şey kendinize güvenip sakin olmanız zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor
zeynep865 Muhammedaliannesi siz sadece kursu hatırlıyorsunuz sanırım ekstra karakola ödenen bedel vs var aynı yılda almışız totali 3 bini geçiyordu. Kursa 1700e yazıldım bende iki sınava da sadece birer kez girdim tutar 3.300 gibi bi şeydi yada 3700 ikisinden biri
Mysmrtfrt Mrcannesi derslere katılmak çok da önemli değil takmayın kafanıza 😊kitaba bakın bir de çıkmış sorulara bakın yarısından fazlası eskiden çıkmış sorular oluyor mutlaka geçersiniz🥰
Mrcannesi Mysmrtfrt çok teşekkür ederim bende telefondan şu geyikli programdan çözücem hepsini kurs bana o programı önerdi kayıt olurken ☺️
hepayni13 Mysmrtfrt bence derslere katılmak önemli birinin anlatımiyla pekiştirmek daha iyi oluyor bu şekilde 86 yla geçtim uygulamalı daha iyi oluyor
hepayni13 Mrcannesi geç olmadan lazım olsa bari🤣yazılı sınav çok basitti 86 la geçtim çıkmış sorulara bakin nerdeyse yarısı çıkmış soruydu hatta ilk 7 soruyu 30 sn içinde yapmisimdir
hepayni13 Mrcannesi duymuştum ama sanırım kullanmadim .Gogle üzerinden çalıştım. Bide videolu sorular var Bi kaç tane çıkıyor sınavda. Benim sınavımda sağlık ağırlıkliydi. Motor çok cikmadi .Trafik polis işaretleri ne anlamı geliyro bundan Bi kaç tane cikmisti hatırımda kalnalr bunlar canim
Prensesin_Annesi_ Mrcannesi Geçersini sadece heyecan yapmayın beyecan yapınca insan bildiğinide unutuyo basarılar şimdiden 😊
Buseespi Ben geçen yıl ağustosta 8500 e yazıldım çok geciktirdiler dersleri daha yeni alabildim 3. Sınavda aldım ilk sınav 600 sonraki iki sınav toplamda 4 bin ehliyeti teslim almak için ise 6 bine yakın bir ücret ödedik