naimeylmz Kızlar bebeğim 6 aylik 5.ayindan beri hip kullanıyordum anne sutu yetersiz geldigi için ama hip kilo aldırmamis bebeğim ayina gore kilosuna az ek gida verdiğim halde bana kilo alimi güzel olan bir mama onerirmisinjz
Esilaninannesi_ naimeylmz sma deneyebilirsiniz hem icerigi temiz anne sutune en yakin mamalardan biri hemde bebeklere guzel saglikli kilo aldiriyor pof yapmiyor bence. Biz sma kullaniyoruz kizimda memnunuz
aass2024 M-cgdm aa öyle mi her bebek farklı gercekten 🙏🏻 öneri üzerine golden goat ile başlamıştım hem kilo alamamıştı hem 💩 sorunu oldu. Deneye deneye anlaşılıyor ne yazık ki
dugme naimeylmz golden goat veya holle aptamilde güzel kilo aldırıyor ama keçi sütü anne sütüne daha yakin
M-cgdm aass2024 her bebek farklı bizde 10 da fazla mama denedik. En güzeli sma comfort ve evolvia 1 çıktı
M-cgdm ademdilek1112 comfort gaz ve kabızlık yapmıyor ona uygun üretilmiş. Optipro bir kere kullandım o bizde gaz yaptı malewsef
ademdilek1112 M-cgdm optri kullanıyoruz bizde oyuzden ona geçmeyi düşünüyorum 5.5 aylik kusmasi faln oluyor 3aydan sonra oluştu hayla kusmasi var birde onu deneyim