sevimliidostlarr Sorun başlı kızlar her yaz tatile gider misiniz nasıl yaparsınız önceden mi ayarlarsınız bütçenizi önceden mi hazırlarsınız O kadar hevesleniyorum ki hiç gitmedik 😟(balayına bıle)
bebitonunannesi_ sevimliidostlarr bend eeşimle hiç gitmedim balayına bile:) çok hevesli de değilim bu konuda
alpaydin sevimliidostlarr otel gibi bişiyse ocakdan ayarla yoksa çadır kampıysa sorun yok buluyorsun her türlü, kardeşim marmarisden yaşıyor en kötü onun yanına gidiyoruz
yenianne01 sevimliidostlarr ben adanalıyım canım doğal olarak denize çok yakınız karataş yumurtalık denilen ilçeleri tatil yeri deniz yeri 30 dakika üstelik bu yüzden yazın başında gideriz sonunda geliriz mersinde yakın☺️ama maraşa gelin geldim 8 yılda burdayız malasef bitti bu durum okullardı çoçuklardı vs oldu çok kısa gidebiliyoruz ben denizi görmeliyim 🫣
OptimusPrime sevimliidostlarr Bir kaç ay önceden rezervasyon açılıyor nereye yapacaksanız. O tarihte yapıyorsunuz. Ben genelde apart otel tarzı ev gibi yerleri tercih ediyoruz. Otelden ziyade tatil adaları vs. Hem gezelim hem eğlenelim hem yüzelim. Avşa adası çok iyi o yüzden 2 sene üst üste oraya gittik. ☺️
Mysmrtfrt yenianne01 ay ben de Adanalıyım 😍 biz de her yaz ailemle mersine ya da yumurtalığa giderdik evlenmeden önce 🥰 bu arada liseyi de Maraş’ta okudum yorumunuzu görünce bi yakınlık hissettim yazayım dedim😅
Mysmrtfrt sevimliidostlarr biz öğretmeniz eşimle her yıl Nisan gibi planımızı yapıyoruz denize kıyısı olan tüm illerden öğretmenevlerinde yer ayırtıyoruz karneyi verir vermez çıkıyoruz bi iki hafta orda bi iki hafta orda derken şehir şehir geziyoruz çadırımız var arada kamp kuruyoruz yer bulamadığımız yerler olursa. tatilimizi yapıp eylülde geri dönüyoruz. Geçen yaz bebemiz olduğu için gidemedik ama bu yaz gideceğiz inşallah ama bu yaz tek bi yerde bungalov ya da villa gibi bi şey kiralamayı düşünüyoruz oğlumuz da seviyor suyu onu denize atmanın heyecanı ile yaz tatilini bekliyorum🥰 siz de aile olarak haftalık ya da aylık ev kiralayabilirsiniz çok rahat edersiniz bebekle
Bugleminannesi28 sevimliidostlarr bizde hiç gitmedik balayına bile ama heveslenmiyorum çünkü sevmiyorum otel vs deniz feln canım onun yerine eşimle arabayla gezdik hep farklı şehirler günü birlik ve genelde hep yeşillik orman olsun gol olsun kamp sandalyelerimizi aldık içecek yiyecek on numara en sevdiğimiz şey . Ama şimdi kızım olduğu için bulunduğum il veya çevre illere gidebiliriz yine arabayla denize girsin istiyorum hem gezi amacli rota olusturcaz max 5-7 saatlik yerlere gidiyoruz en uzak tatilimiz kayinvalidem ve annem oldu arada 20 saat var sjjsjxjs 😂
sezer2022 sevimliidostlarr denize yakın oturuyoruz o yüzden tatil anlayışım farklı yerler görmek,, mesela Karadeniz turu, Kıbrıs Kapadokya tavsiye ederim
Esoz1110 sevimliidostlarr düğünüm kışa denk geliyordu yaz geldiğinde gittik balayına ama umduğum gibi geçmedi sevemedim oteli yemeklerini
Kivancsmomm sevimliidostlarr 2 senelik evliyim balayı tatilini aralıkta aldık erken rezervasyonla geçen yıl bebeğimiz yeni doğduğu için 3 aylıktı avşaya gittik annelerimizi de götürdük bu yaz tatilini de ocak ayında aldık jolly de cok iyi kampanya ve ödeme koşulları vardı. Hala var mı bilmiyorum. Allah kısmet ederse bu sene 1 eylülde antalyaya gideceğiz eşim ben ve çocuğumuz ondan öncesinde de yine küçük kaçamaklar yapabiliriz diye düşünüyorum avşa vs olabilir yine yaz ortası 1 hafta falan
Ucansupurge sevimliidostlarr deniz bize 15dk uzaklıkta o yüzden tatile bir yere gitmiyoruz butun yaz denizdeyiz 🤗 sabah 9 akşam 9
cinkinasi sevimliidostlarr çocuklardan önce butik oteller tercih ederdik kahvaltı dahil sadece otele tıkılıp kalmayı sevmiyoruz tek bi yere gidip orda kalmayı da sevmiyoruz kıyı kıyı geziyorduk ama şimdi ikizlerimiz var çocuklara yönelik her şey dahil tercih ediyoruz ama yine en azından 2 ayrı yer yapıyoruz. Erken rezervasyon şansımız yok eşimin işinin durumuna bağlı hep son dakika ayarlıyoruz
Belma26 Biz de kültür turizm yapmayı seviyoruz kocam beyle. Evlendigimizden beri her yaz dönemi turlar da geçti. Şimdi bebişimiz var 9 aylik ilk deniz tatilimiz olacak. Sanırım sonra yine turlara döneriz otel pek sevmiyoruz biz. 😋
Prensesin_Annesi_ sevimliidostlarr Her sene gideriz bekarken öyleydi eşimin tatil anlayısı yoktu onuda alıstırdım gecen sene balıyına gitmiştik bu sene tatile gidicez bekarken genelde erken rezervasyon yapardı ailem ordan kalan alıskanlık bu senede öyle yaptık