twinsmomm2 gncglozclk 3.5 aylıklar gaz damlasına ihtiyaç duymuyoruz artık bıraktık ama probiyotigi 2 yaşına kadar bağırsakları desteklemek için kullanmak gerekiyormuş
Annesiiiiiiii gncglozclk Biz doktorumuza sorduk. 4. Ayda demir damlasına başlayınca probiyotiği bırakın dedi bize. 2 yaş görünce şaşırdım şimdi.
gncglozclk Annesiiiiiiii benım bıldım 3 4 ay daha 2 bucuk aydayız doktora sormadım burda merak ettim ne zaman bırkmıslar ☺️ama 2 yas da uzun bi sure geldi
seizetheday gncglozclk o zaman bence devam edin bizimki kakasını da gazını da rahat yapıyor şuan oğlumda daha uzun kullanmıştım bende 4. Aya kadar sonrasında rahattı o da
gncglozclk seizetheday doktora sorup oyle bırakcam kuzum vallaha fıtılle yapıyordu oyle basladık duzeldi bıde mamada veriyordum aptamıl kestim oda baya etkiledi
seizetheday gncglozclk yaa aptamil çok gaz ve kabızlık yapabiliyor biz de 6 ay onu kullanmıştık çocuk zorlanıyordu ama biz zaten gazlı bir bebek diye önemsemedik sonra sma optipro almıştık bi gün ondan devam ettik 12 13 aylık olana kadar çok iyiydi hakkınızda hayırlısı olsun umarım düzelir minik 🥰🤗
catcilek Biz 3 bucuk aylığız gaz damlası için doktor kutu bitince bırakın dedi probiyotik hakkında bir şey demedi ben kutu bitmeden bıraktım çocuk gazını çıkarıyor artık boşuna vermek istemiyorum