ayse01_alparslan Kızlar evimi surekli makina yapmama rağmen karınca varya aklımı yitirccem bu kış ayında nerdengeluyor anlamadım sizin bildiginiz jyibir ilaç varmı onlar icin
uykusuzluklarinanasi ayse01_alparslan şok marketlerde ikili bi karıncalar için paket var karınca savar diye geçiyor. çıkan yerlere koyuyorsunuz ben bu şekilde kullandım etkisi 3 ay kadar sürüyor
biranneminik ayse01_alparslan benimde aşırı çoktu kayınpederim 3 aylık ilaç diye almış eczaneden sıktı eve sonra bidaha olmadı
sanli17 ayse01_alparslan of aynı şekildeyim tezgah üstünde hiç birşey bırakamıyorum en ufak kırıntıda bile evim karınca basıyor
Erolunannesi ayse01_alparslan benim de aynıydı valla yatağımız da dahil her yerden çıkıyorlardı. Ne kadar öldürmek istemesem de mecburen ilaç aldık gelen yerlere sıktık 1 tane bile yok şimdi. İstersen ismini veya resmini atarım
biranneminik ayse01_alparslan adını hiç hatırlamıyorum canım ama sorarsanız verirler 3 aylık böcek ilacı diye
Erolunannesi ayse01_alparslan dediğim gibi öldürmeye karşıyım ama insan çaresiz kalıyor. Bunu sıkınca silsen bile geldiklerinde ölüyorlar maalesef 😕🤷