mustafam1207_ Merhaba anneler boşanmak için gerekli evraklar nelerdir nereye baş vurmaliyim ne kadar ücret isteniyor dava için anlaşmalı olarak açmak istiyorum karşı taraf ne isterse kabulumdur
alparslan1_ mustafam1207_ eğer haksız değilseniz o kadar küçük çocuğu size verirler. Ayrıca yine haksız değilseniz barodan avukat isterseniz ücretsiz avukat tutarsınız.
eda-1amine mustafam1207_ avukatsiz nasıl bosanacaksiniz o zaman sabah adliyeye gidip dilekçe yazacaksınız işleme koyacaklar dilekçe ücretini bilmiyorum ne kadar
eda-1amine minicikbebis 7 yaşından küçük ise annede eğer annem ben bakamam maddi gücüm yok derse babada
mustafam1207_ minicikbebis babasi vermicem çocuğu sana diyo çocuğu tehdit olarak kullanmaya çalışıyor 9 aylık oğlum var gerekirse velayeti ona verecem yeterki boşanayim
eda-1amine mustafam1207_ sütten minkeseceksiniz velayeti verirsen gostermez bence iyi bı avukatla işe başlayın eşiniz boyle diyorsa tazminat falan da alirsiniz
ilkimnk mustafam1207_ çocuğunuzu bırakmayı kabul ettirecek kadar zor şeyler yaşamanıza üzüldüm, o kadar küçük bebeği anneye verirler boşanma sebebine bakılmaksızın. Umarım her şey gönlünüzce olur
mustafam1207_ eda-1amine avukatla işim Yok canım ne derse kabulum göstermeme hakkı yok eşek gibi gösterecek