Milkmama İyi geceler herkese ben gece bez değişimi yapmıyorum. En son değişim yapıp uyku tulumunu giydiriyorum. Bir daha gece memeye kalkıyor 3-5 kere ama uyur uyanık uykusu dağılsın istemiyorum. Pişik vs olmadı ama sizce sağlıksız mı bu durum. Normalde gündüzleri 4 saatte bir çişli bezini değiştiririm. Geceleri 10 saat kalıyor bez
Belcim30 Milkmama bende hiç değiştirmedim kaka yapmadığı sürece sıkıntı olmadı şükür bir çok kişi de öyle yapıyor merak etme 🤗
merveatlaseymen Milkmama bence sıkıntı olmaz ama silmeden yavaşça sadece bir bezi çıkarıp digerini takabilirsiniz☺️ ben hergün degil ama bazen öyle yapıyorum
fizikcianne Milkmama 2 aya kadar 2 saatte bir hep değiştiriyordum. Sonra bıraktım hece uykusu alsın diyorlarya. Gündüz 5 saatte bir alıyorum sabahta uyanınca saat yedi gibi alıyorum yani 9 saat kalmış oluyor suan 4 buçuk aylığız bir sorun yaşamadık şükür
Haffuse Kaka yapmadikca ben de degistirmiyorum. 2 yasinda kizim su ana kadar bu yuzden de hicbir sikinti yasamadik. Ben gece degistirmeme taraftariyim, zaaten bezlerde bilmem kac saate kadar kuruluk diye idaalari da, gece uykulari icin.
nslhnustnl Bende aynı durumdayım kızım 6 aylık başlarda hep değiştiriyordum ama 4 buçuk 5 aylık olunca değiştirmemeye başladım çok şükğr ki gece deliksiz uyuyır emzirsem bile uyanmıyor bende almıyorum uyurken kaka yapmıyor zaten sadece çiş onuda sabah erken saatlerde kalkıp alıyorum
birbebeginannesi gizemikra ben iç çamaşırını gunluk değiştiriyorum canım bu örnekle gece yatarken bağlanıp sabah açılan bezin ne alakası var hanımefendi bir bezi 2 gün tutuyorum dememiş ki bende gece yatarken bagliyordum sabah aciyordym cisi dışarı çıkmadığı sürece sonuçta onunda uykusu bölünüyor ve alışkanlık haline geliyor bu zamana kadarda huc hir skinti ysamadik bir enfeksiyon bile olmadı yani şükür ama orneginiz çok saçma olmuş 😊
senicokseviyorum Ben de sizin gibi yapıyorum. Gece uyumalı. Uykusu ne kadar az bölünürse o kadar iyi. Kaka yapma durumu olursa durum değerlendirmesi yapıyorum.