İyi geceler kızlar oğlum 3,5 yaşında resmen uyumuyor gece 1-2 de uyuyup öğlen 11-12 de kalkıyor uykusunu düzene sokmak için bay Bay uyku damlası kullansam fayda görür müyüm bunun için kullanan birileri oldu mu acaba? 2-3 hafta akşam 10 gibi versem sabah 9 gibi uyandırsam. Kreş gidiyordu aldım çünkü gece geç yatıyor kreşe uykulu gidiyor gidince de öğretmenine kahvaltı yapmayacağım beni uyutun diyormuş uyuyormuş 10 a kadar e kreşte 12 gibi belli kurallar var uyuyacaksın herkes uyuyor deyip tekrar uyuyormuş ve kendi çocuğumu biliyorum gündüz en az 3 saat uyur uyutursam gece de yatmaz ama kreş ısrarla yarım saat uyuyor diyor asla yarım saat uyuyacak bir çocuk değil kendim hafta sonu uyuttuğuma yarım saate kaldırsam asla uyanmaz bir de huysuzlanır. Kreşten 1 aydır aldım çünkü uyusun diye para veriyordum resmen gündüz uykusunu da bıraktırdım erken uyusun diye ama hiçbir değişiklik yok bu arada çalıştığım için kreşe gidiyordu yeniden doğum yaptım bebeğim 43 günlük evdeyim diye bıraktırdım kreşi işe başlayınca tekrar başlayacak 3 ay sonra o zamana kadar uykusunu düzene sokmalıyım biraz uzun oldu kusura bakmayın 🫶🏻