lceLady HE-SEN-COK-BILIYON Hiç bir zaman eskisi gibi olmuyor 12 sene sonra dogum yapmıs biri olarak söylüyorum Hissizlik az da olsa kalıyor Bu arada 3 dogumum var
helloobitchs HE-SEN-COK-BILIYON 6 ay önce sezaryan oldum halla var uyuşuk gibi doktorum 2 sene boyunca sürer demişti
kafamdakifazlalik lceLady peki bende bir soru sorayım bel ve sırt ağrısı yaşıyor musunuz hala benim 1ay oldu bel ve sırt iflas etmiş bebekten de olabilir ki inşallah öyledir ama bazen iğne yapılan yerde sızlıyor
zeyinci 7 ay oldu doğum yapalı bende hissizlik hiç yok dikiş yerinde bazen sızlama oluyor çok nadiren
lceLady zeyinci Kesi yerlerin altını üstünü mıncıklayin Birde karnınız göbek deliğine dogru mıncıklayin aradaki farkı anlayacaksınız
Anatotales HE-SEN-COK-BILIYON hiç his kaybı olmadı bende işk günden beri normal karnım gibi. Ama genelde uyuştu his yok diyenleri çok duyuyorum
Ay1453 Benim de bir sene oldu hala biraz var uyuşukluk hissiz sanki ilk zamanlae kadar olmasa da kaldı böyle geçer mi bilmiyorum
dorukeskn Ben çok problemler yaşadım özelliklede gazlanma üç yıl oldu ufacık bir şeyde gaz sancısı yaşıyorum dikiş yerlerimde ağrı oluyor
asilandalyamoms HE-SEN-COK-BILIYON ilk sezeryanımda oğlum tam 2 yaşındaydı hissetmeye başlamıştım şimdi 2. Ye dogum yaptım kızım 10 aylık his yok :)
Ucansupurge HE-SEN-COK-BILIYON Evet tamamen geçti ilk başta çok korkmuştum böyle kalacak diye 😅 ablaminda 2 sezeryan doğumu var onunda karnında uyuşukluk yok