Robinson anneyimya Bende bakıyorum aklımda karaca mastermaid pro düşünüyorum kenar sıyırıcı baslıgı olması benı cezbedıyor siz karar verdıgınız mı
Cileklimilkshake anneyimya karacadan 6 sene önce aldım ben pembe renk hamur yoğurma makinesi hala tık demedi çalışıyor. Karacanın mastermaid modelleri çok güzel görünüyor
zeynep865 anneyimya plastik gövdeli bir şey almayın devrilme dökülme vs yapıyor. Çelik gövdeli almanızı öneririm ben kitchenaid kullandım annemde uzun süre kendim smeg kullanıyorum
anneyimya Robinson çift kollu di mi 6.999 TL. Ben de onu düşünüyorum. İki kuzenim de aldı çok mennunlar
AgentMom Robinson Robinson bende bundan 1750 ebattan kullanıyorum. Arkadaşımın önerisi ile aldım. Kalabalıksan, sürekli kullanacaksan döküm olanı var ona bak. Ama kek peşine poğaça yapacaksan yeter. Sadece çiğköfte denemedim onun dışında bunun birde mayalama kapağı var. Hamuru yoğur kapat mayalansın.
Robinson anneyimya evet 1750 wat olanı bide 1500 wat olanı var 1750 wat olanı 6.999 1500wat olanı 5.500 1500 wat kek pogaca için yeterli mi sizce yoksa zorlanırmı
tombikdonerkankasiiskender Ben emsan aldım iki hafta kadar oldu daha 4250 ye aldım mağaza indirimi vardı, kek yaptım köfte yoğurdum çok güzel oldular tavsiye ederim
tombikdonerkankasiiskender anneyimya teşekkür ederim tek model emsandaki zaten bello gusto başka modeli yok