caydan_kuleler_ Kızlar çocuklarla hep birlikte 17 kişi falan olacağız 9 aylık hep ağlayan bir bebeğim var çok zorlamakta istemiyorum ama basitte olsun istemiyorum utanırım yani menüm Lebeniye çorbası Şehriyeli pilav Salata Havuç tarator Revani yapabilirim Etli patatesli fırın yemeği veya etli sebzeli tencere yemeği eksik fazla veya değiştirilmesi gereken şeyler var mı nasıl bir menü bilmiyorum çok düşündüm hiç başka fikrim kalmadı
Esmaoren61 caydan_kuleler_ ana yemek gayet yeterli belki ortaya börek, sarma veya içli köfte olabilir
Tatlican caydan_kuleler_ Bizde 15kisi oluyoruz bir cesitte yufkadan borek yapiyorum .Birde sebze olsun diye bamya yaptim 2er kasik koyduk yenildi
Betyyyy1 caydan_kuleler_ yeterli canım zaten iftarda çok bir şey yenmiyor yemek olarak genelde salata meze tarzı şeyler gidiyor
__derya__ Bence gayet yeterli bende bugün ağırladım misafir ama çocukla çok zor, kardeşim sağolsun salatayı çorbayı tatlıyı önceden hazırladı.Bende eti pilavı taratoru yaptım.İçli köftem vardı onu koydum birde börek almıştım onu fırına koydum ama inan hiç gerek yokmuş hepsi kaldı ramazan kimse bir şey yiyemiyor
caydan_kuleler_ __derya__ teşekkür ederim o zaman bu menü iyi ortaya birşey ayarlarım zor oluyor gerçekten bakalım yapabilecekmiyim 🤭
caydan_kuleler_ Tatlican evet zaten ara yemekler az da olsa yetiyor sofrada bulunsun ek birşey olarak amaç o yani iki kaşık bile yetiyor gerçekten Teşekkür ederim yorumunuz için
Mihraaa89 @caydan_kuleler_ Ben de yakım zamanda misafir ağırladım 3 aylık bebeğimle mercimek çorbası, pirinç pilavı, tas kebabı, patates verdim fırına baharatlı, börek,sarma, salata, haydari tatlı olarakta tiramisu ile trileçe yaptım
caydan_kuleler_ Mihraaa89 Ellerinize sağlık güzel bir menü biz 4 aile bir apartmandayız ben en son çağırdığım için seçeneklerim azaldı bakalım bende anlatırım mübareğiyle inşallah