Nickibosver 13 ay 8 günlük oldu. 5-6 aylıktan beri emekliyor. Emekleyerek her yere hızlı hızlı gidiyor. Yürümek için ayağa kalkıyor 3-4 adım dan sonra poposunun üstüne düşüyor. Bu şekilde yavaş olduğu için galiba sürekli emekliyor. Neden normal yürümeye başlamadı ya doktora götürmeli miyim 🥲🥲
Minel-inannesi Nickibosver kolaylarina hangisi geliyosa.oyle yapiyo bu bebeler😊 gecen ay rutin kan tahlili yaptirmis olmaniz gerekir, orda degerlerinde bi eksiklik yoksa doktorunuz bisi demediyse endiselencek bisi yoktur. Yarin cuma sela saati salladim selada yürüsün haftayaki cumada diye sallayin bakalim belki sizinki de yürür 😊
Tubii02 Nickibosver aynı durumdayız benim kızım da 13 aylık aşırı hızlı emekliyor ama yürümeye hiç hevesi yok biz de bıraktık artık canı ne zaman isterse o zaman yürüsün diyoruz 😊
albayra Nickibosver böyle başlıyorlar zaten yürümeye 1 ay içinde yürür merak etmeyin, benim kızımda dediğiniz o hareketleri 12 aylıkken yapıyordu şimdi 14 aylık baya yürüyor artık 🥰
Minel-inannesi Nickibosver rutin kan tahlili demir, d vitamini, kalsiyum, b12, troitlere, hormonlara bakiyolar. Yakin zamanda bakildiysa ve sorun gormedilerse 12ayda yapmamis olabilirler. İcinizin rahat etmesi adina tekrar doktor kontrolüne goturebilirsiniz.
Minel-inannesi Deletedmom_116 12bucuk gibi okunur heralde, kulaginiz camide olsun😊 bizim sallayisimiz parkta salıncakta oldu gerci, ertesi hafta yürüdü 😂 baktik sela okunuyo ama cocuk salincakta sallaniyo aman sallaniyo nasilsa salladim selada yürüsün kizim haftaya cumada dedim 🤣