beyoglu67 aysuuun 28 aylık kizim 13,500 kg boy da 90cmdi sanırım zor ölçtük Bez birakmadik hala Yazda insallah birakiriz😅 Konusmasi falan gayet iyi. 3-4 bazen 5 kelimeli cümleler kuruyor.
Mavigri aysuuun erkek bebek 14 nisanda 2 yaşında olacak 11.3gr 88cm benimki aşırı istahsiz zorla yemek yiyen bir bebis
Tazeannne98 aysuuun benim oğlum 26 aylık 14 kilo 92 cm bir-tek kahvaltıyı fazla yapmaz diğer türlü yemesi güzel
Mavigri aysuuun ben emzirmeyi kestim 2hafta oluyor umarım düzelir yemesi ..inşallah sizinki de düzelir (mama sandalyesinden kalkıp meme emmeye geliyordu ona güvendigine yemedi bugüne kadar hala da yemezse daha yapacak bisey yok uğraş uğraş fayda etmedi hiç:( )
elcn4139 aysuuun valla bilemedşm bi gene bi kaç olmuştur daha bile fazla olabilir ama ken kendine düzeldi yani çok şey denedim fayda etmedi saldım düzeldi
aysuuun elcn4139 bende bıraktım artık zorla da olmuyor çünkü bıraz kılosu düşük ama napalım şahlık olsun
elcn4139 Zeytin-gozz1 kilo almadı için bişey yapmayı bıraktım sadece🙄🙃😀😀 herşey yaptım ama saldım sonra yemege başladı
Barlas_mom aysuuun 87 cm 14 kg Şuan 2 yaşında ama kilosunu mamaya bağlıyorum çok ek gıda yiyen bir oğlum yok yani. Ramazan bitince mamayı bıraktırıcaz inşallah 🤦🏻♀️ tam bir bağımlı
Ucansupurge aysuuun 2,5 yaş 13 kilo 98cm Bez hala popoda😁 söylüyor kaka yapıyorum çiş yapıyorum yada yaptım diye gel gidelim wcyre dediğimde gelmiyor. yaza bırakır diye düşünüyorum. Konuşması gerçekten çok güzel kendini çok güzel ifade ediyor
Sunayatasever elcn4139 saldım derken ne yaptınız kendimi yemek istiyor benimde 2 yaşında oğlum yemiyor çıldırıcam artık zorla çorba yediriyom püre falan,ne makarna ne pilav asla yemiyor tane veremiyorum ağzına okadar inatçıki😭😭😭