Nobodyyy111 Evet kızlar ben çok hayalperestim sanırım 😂 Kızıma yüzme, herhangi bir dövüş sanatları, bir tane enstrüman ve yabancı dil eğitimini çocukken aldırmak istiyorum. Hepsine birden ilgisi olmayabilir belki. Sizin de hayalleriniz var mı bu konuda 😄
Shaggy_ Nobodyyy111 Erkek kardeşim 10 yaşında 7 yaşından beri İngilizce kursuna gidiyor, zaten bebekliğinden beri yüzüyor, robotik kodlamaya gidiyor, bir müzik yok şuan 😅
Cileklimilkshake Nobodyyy111 ben bale istiyordu.çm ama kızım cimnastik istedi. Şuan santranç cimnastik ve İngilizce tamamen kendi isteği 😂
delirmeceler Nobodyyy111 yüzme kaçınılmaz olacak bizde inşallah severler seneye 3 yaş olduklarında başlatmak istiyorum sevmezlerse seveceklerini bulana kadar devam
Deletedmom_110 Nobodyyy111 kızım 6 yaşında okuma yazma öğrendikten sonra nasipse hemen dil kursuna vericemmm Yüzmeyi biliyor Geçen sene jimnastik gittik Öğretmeni ısrarla dil eğitim almasını istiyor bu konuya çok yatkın. Eğitim hayatları çok önemli benim için elimden ne geliyorsa yapıcam inşallah kalplerine de o niyeti versin🌸
Niloyamniloyam7212 Cileklimilkshake acaba bunlar devletin kursları mi yoksa özele mi gidiyor kızınız🤍
Nobodyyy111 delirmeceler aynen ben de öyle düşünüyorum inşallah en azından birini sever 😄 kesinlikle yüzme olmazsa olmaz ben bilmiyorum mesela çok denedim öğrenmeyi çocukken kursa da gitmiştim ama korkumu yenemiyorum
delirmeceler Nobodyyy111 biz 3 kardeşiz 3 müzde sporcuyduk ve hep hayalimiz bizim zamanımızda böyle bir imkan olmadığı için yüzmeydi yiğenlerim şuan yüzmede hatta biri derecede aldı inşallah bende ikizlerimde bunu yaşamak istiyorum ama olmasada canları sağolsun başka sporlara bakarız ama illaki bir spor olucak
Nobodyyy111 Deletedmom_110 inşallah çocuklarınız çok şanslı böyle bir anneleri olduğu için 🥰 dil bence de çok önemli özellikle yatkınlıkları ve yetenekleri olduğu konularda üstüne düşmek daha verimli olur diye düşünüyorum
Cileklimilkshake Nobodyyy111 evet bende onun adına çok seviniyorum. Hatta satrançta sporcu lisansı çıkarttık ilerki hayatında mutlaka işine yarar dedi öğretmeni. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🥰
-_Esra_- Gitar kursu Almanca kursu Kuranı Kerim kursu Yüzme ve tekvando kursuna gitti. Suan aktif olarak 3 kurs alıyor 4 yaşında
Deletedmom_110 -_Esra_- Esra okuma yazması yok ya Almanca dil nasıl öğrendi ingilizce kursuna almıyorlar kızımı okuma yazması yok diye
Deletedmom_110 Nobodyyy111 inş evet istediği şey yarın kuzenime gidiyoruz havuzları var kapalı gidip yüzüyor mesela o sekıl öğrendi babasıyla vs🤣
Nobodyyy111 delirmeceler kesinlikle öyle bir fizyoterapist olarak çocukların çocuk yaşta spora başlayıp profesyonel olmasa da en azından alışkanlık geliştirmesini ileriki yaşları için çok sağlıklı buluyorum
maygirl Nobodyyy111 hayal degil aslinda hemde hoby hem sosyal binaktuvite hemde bilemeyiz belkide bzim hayal yada hoby olsun dedigimkz sey belkide meslekleri olur😃 3.5 yas snrasi yüzme, dans veya bale kursu,bi enstruman en cok hangisni yetenegi olursa o alanda ağirlik vermeyi dusnyorum.yabanci dili kendim öğreteceğim.
Nobodyyy111 maygirl çok güzel ben de bu şekilde düşünüyorum. Teknoloji çağındayız çocuğumun telefona tablete bağlı yaşamasındansa sürekli bir aktivite içerisinde olmasını tercih ederim