delirmeceler Arasbebek2022 koltuklarınız aynı renkteyse biraz renk katmak için 2.ciyi seçerdim yada farklı seçenekleride değerlendirirdim
Arasbebek2022 delirmeceler günlerdir baka baka bi türkü seçenedim salona ayrı bi hava katmak istiyorum nasıl bi tablo alsam o kadar zor ki
delirmeceler Arasbebek2022 gözüne güzel gelen şey senin istediğindir ben seçimimi hep bu yönde yaparım yaptımda spor klasik farketmez sen içinde oturduğunda keyifli olacakmısın o önemli
neanladinyurdagull Arasbebek2022 koltuklar spor tarzında değil bu yüzden ilk resimdeki tablolar daha uygun brnce.İkincideki çiçekler falan daha spor
bebek0142 Arasbebek2022 bütçenizi bilemem tabi zevkinizede saygı duyuyorum ama bence ikisi de o salona uygun değil. Daha başka baksanız sanki daha iyi olur
Arasbebek2022 bebek0142 sen bul da beni bi sevindir ya valla bulamıyorum kaldım böyle gece gündüz baka baka sence nasıl birşey almalıyım
Sarikuzumalp Arasbebek2022 İkisi de bence pek güzel değil ya 🙈 ilki çok karışık sanki. İkincisi de uygun değil. Daha sade seçin bence.