buglemss Diyeceksiniz ki biz çocuk muyuz çok da kimsem yol gidecek ama olsun kocamla gezeriz diye aldım adet yerini bulsun her kes atarsa bende konbinimi atarım kız sizler aldınız mı 💃💃💃
ElisaMom_ buglemss ay ben daha almadım ama bu pazar oy kullandıktan sonra cikacaz eşimle alışverişe😅siz atın kombininizi biz bakalım fikir olur bizede😅
buglemss ebruegehan tomvejerry yani attım basit bir şey ama dediğim gibi hep giyebilirim bunu diye aldım
ebruegehan Doğumdan sonra eski kiloma daha dönemediğim için hiç bir şeye sığamıyorum 6 ay oldu doğum öncesi 65 dim 4 kilom fazla hala ne giyicez bilmiyorum eşimde çalışıyor çocukla ben ne yapcam bilmem 😂
buglemss ebruegehan koz gayet iyidir 68 ne var ki bende 66 yım 82 den düştüm kendimi çok fit hissediyorum 😂😂😂
ebruegehan buglemss boyum 1.67 olunca haliyle önde göbek biraz çıkıyo 😂 eski kotlarıma giremiyorum 38 m bedenlere felan keşke evlendiiim kiloma inseydim 55 e ama olmadı henüz. Ama azmediyorum boğazıma dikkat edicem 4 kiloyu verip 65 e düşeceğim 69 nedir ya 😅
Baby_5 buglemss ben alamadım eski olan bayramlıkları olursa onlar eğer olmazsa normal gündelik giydikleri