Sunayatasever guldef benim oğlumda 9 aylıktı bıraktı zaten uykuluyken içerdi uyanıkken zorla verirdim sonra uykuluda kabul etmedi ve bende zorlamadım bıraktık biberonla simdi sadece su ıcer şimdi 2 yaşinda corbalar ve pürelerle besledim ve halen aynı
guldef Sunayatasever gerçekten çok zor. hasta olduğunda, yemek istemediğinde mama bir alternatifti. artık onu da istemiyor
Sunayatasever guldef aynen öyle hiçbişey yemese diyosun en azindan ya emiyor yada mama içiyor.ama böyle çok zor su içer başka bisey yok
GlgnOlgun guldef bence gece beslenmesi yapma artık zaten sonra alışırsa çok zor bırakır. Hangi mamayı kullanıyosun değiştirip deneyebilirsin yada biberonu severse sabh uyandığında verebilirsin. Benimkiler hala içiyor bıraktırmak çok daha zor inanki
GlgnOlgun guldef birde zaten hastayken vücut gastalığı atmakla uğraşıyor hastalıkla savaşıyor bide yemek yiyip içmekle kendini yormuyor hastayken özellikle ısrar etmeyin kendi iştahı düzelince yer merak etmeyin böylece yemekten içmekten soğumaz
guldef GlgnOlgun çok teşekkür ederim umarım düzelir hastaliktan içmiyordur. zaten çok vermiyorum mamayı ama gece uyurken ve sabah ilk uyandiginda içmesi iyi oluyor bir kaç ay daha içsin istiyordum.
Bebegimveben_ guldef 20 aylık olacağız inanılmaz zorlandım hala da zorlanıyorum her şeyi yemeyen bazen yemek yemek bile şstemeyen bir kızım var🥲
GlgnOlgun guldef ondandır bide artık büyümüş yani gece beslenmesini kesmelisin gerçekten gece rahatsızda eder. Böyle alışırsa geceleri hep ister çok zor bırakırsın. Çok geçmiş olsun
megazekaa Ne güzel işte ya bende kesmek için uğraşıyorum 9 aylık olacak kızım, maksimum 1 yasna kadar vermeyi düşünüyorum zaten