Betybettt Gece 1den sabah 6-7ye kadar uyanık duruyoruz. Sürekli emmek istiyor. Başka türlü durduramıyoruz. Gazını da çıkartıyoruz üst gazını. Alt gazını kendi çıkarabiliyor. Ama yine de sürekli emiyor. Süt geliyor yeterli onu da biliyorum. Ne yapacağız
baloglummm03 Betybettt 2 ayını doldurana kadar böyle devam eder çok yeni daha anne kokusuna temasına ihtiyaç duyuyo
fatmatlasbenan Betybettt benim de öyle oldu mama verince biraz daha düzeldi denemenizi tavsiye ederim. 🥰
likeli Betybettt yenidogan bebek surekli emmek ister. Eger yeterli sayida kirli bezi cikiyorsa karni doyuyordur kendini rahatlatmak icin emiyordur. Meme reddi yapmayacagini dusunuyorsaniz emzik verebilirsiniz uykuya gecislerde. O rahatlatir biraz.
Betybettt likeli evet evet yeterli bez çıkıyor, her yolu denedik emzikte biraz tutup atıyor sonra ağlıyor
gokyuzununnogrencisi 25 günlük biz 🥺 aynı durumlar.. asla uyumuyo en son dün gece 4 te uyuttuk zar Zor ayakta sallama ile mecburen.. bugün gün içinde gram uyumadi mauvolduk kuzum da bende eşimde 😞
Betybettt gokyuzununnogrencisi her şeyi deniyoruz bizde ama uyumuyor, doktor bugün sürekli meme verme (1-7 arası uyanıkken sürekli emdiği için) dedi nasıl başaracaksam
likeli Betybettt slingte tasimayi denediniz mi? Benimki ilk 2 ay neredyse her an slingteydi. Emzik verip slinge koyardim ben evde isimi gucumu yaparken o uykuya dalardi o sekilde. Bir de farkli bir emzik vermeyi deneyebilirsiniz. Yine kendi bebegimde yasadim emzik tutuyor aslinda ama bi markaninkini cok sevmedi biraz emip atiyor baska bir markayi iyi tutuyor.
utkummm likeli bende wee damakli kullaniyodum damakli diye yapamiyo galiba diye bugun aksam avent siparis ettim inşallah dusurup durmaz bunu da