beyzaayyldrmm Yumurta alerjisi varken tavuk yemek tetikler mi? Kızımın yumurtaya alerjisi var bende yumurta içerikli birşey yemediğime eminim ve tavuk yemiştim ertesi gün yaraları azdı buna bağlı olabilir mi acaba bilen var mı?
Tazeannnee1 beyzaayyldrmm benim oğlumun da yumurtaya alerjisi var doktorumuz tavuk eti yiyebilirsin dedi ilk denemede hafif kızardı ara verdim düzelmişti tekrar denedim dün bugün yine kızardı ben de çıkardım listemden tavuk etini diyet boyunca yemeyeceğim bazı doktorlar yenmemesi gerektiğini söylüyor zaten bende aynı kanıdayım ama doktor öyle deyince denemek istedim çok da pişman oldum açıkçası
Tazeannnee1 beyzaayyldrmm yanaklarında mi benim oğlumun yanaklarında egzaması var alerjisini de böyle anladık sanki yanık lekesi gibi kuruluktan catlar kanayacak dereceye gelirdi bunun için mustela krem önerdi doktor kullandık bi süre etki etti ama sonra biodermaya geçtik o daha iyi geldi beraberinde kortizonlu krem de verdi ama ben çok sürmemeye çalışıyorum ama iltihaplı gibiyse doktor görse daha iyi olur benim dediğim kremler sadece kuruluğa iyi geliyor kuruluk çatlak hafif kızarıklıklara