Aysegul60 İyi gunler.hanimlar oglum 19 aylik. Normlde b 12 degeri 300 uzeri olmasi gerekirkn bnm oglumun 75 mis vitamin kullaniyoruz onun haricinde ne yapmam lazm. Zarari nedir bilen varmi?
sezer2022 Aysegul60 geçmiş olsun canım bilgim yok ama merak ettim, benim oğlumda 19 aylık bu ara kan mı verilmesi lazım nasıl anladınız
durununannitoskosu Aysegul60 Ben ocean damla başlamıştım kızıma bir kaç ay kullandık baya yüksek çıktı bıraktık
Minel-inannesi Aysegul60 yesil yaprakli sebzeler, mercimek, nohut, ciger. Yaninda yogurt ayran vermeyin.
Usnac1995 sezer2022 Canım genelde 18. Ayda kana bakarlar değerler iyi mi diye. Çocuk doktoruna randevu alırsan yönlendirir zaten. Bir de 18. Ay aşısını oldu mu senin bebiş merak ettim
sezer2022 Aysegul60 benimkide iştahsızdı balık yağına başladık düzeldi canım inşallah seninkide düzelir
OptimusPrime Aysegul60 Şaka yapmiyorum. B12 yükselten besinler bunlar. Başına gelen de aynı şeyi söyleyecek. ☺️
sezer2022 Usnac1995 oldu canım aşı,, doktorumuz hastalanmadıkça getirmene gerek yok artık demişti, yinede götüreyim mi 🥴
Usnac1995 sezer2022 Ay ben normlade aşı karşıtı değilim ama 18. Ay aşısı konusunda kararsız kaldım çok olumsuz şey okudum da ama yaptıracağım sanırım. Yani bence baktırmakta yarar var, demir b12 falan baktırmış olursunuz
sezer2022 Usnac1995 baktırıcam 🤗 18 ay aşısıda zaten 1 yaşında olanın devamı niteliğinde canım yani ilkini vurunduysa, bunuda ihmal etme derim