Rumiersn 3 gün sonra 4 aylık olucaz bu zamana kadar uyku düzenimiz çok güzeldi saat 7 gibi gece uykusuna geçerdi ama 5 gündür uyumuyor geceleri ağlıyor nasıl eski haline gelicek bu 😞
neanladinyurdagull Rumiersn kız 7 gibi uyuyup ne zaman uyanıyordu.4 buçuk aylık kızım 4. Aydan itibaren gün içinde 2 saatte bir yarım saat 1 saat uyuyor gece uykusuna akşam 10-11 de geçiyor sabah 7 bucukda gene ayakda gecede sürekli uyanıyor 2 saatte bir mama yiyor zaten
kanalize Rumiersn 4. Ayda uyku gerilemesi normal canım biz 4 ay 20 günlüğüz çok geç yatıyor 1-2’yi buluyor sabahta 9-10
Rumiersn neanladinyurdagull ben geceleri ellemiyodum doktorum öyle dedi ne zaman acıkırsa o zaman kalkıyodu bazen 3-4 gibi kalkıyo bazen sabah 7 ye kadar uyuyodu şimdi uyumuyo
Doga80 Ay atağı büyük ihtimalle, 4.ay da bizim de öyleydi çok zor uyutuyordum, hep kucak istiyordu ve çok zor uyuyordu, uykuya direniyordu.. geçici bir süreç ama merak etmeyin
Doga80 Rumiersn genelde ortalama 2 hafta diyorlar ama bizim 1 ayı bulmuştu, çocuğun çevreye, nesnelere farkındalığı arttığı için uyumak istemiyor aslında gelişimsel olarak çok normal ve sağlıklı bir süreç, ama tabi bizler için yorucu oluyo