kolge Bebeğim 50 günlük konak var nasıl giderebilirim çok saçlı olduğu için artıyor zeytinyağı denedim ama yine oldu Şampuan kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mu
Nova kolge Mustela nın konak şampuanını kullandık o dönem çok iyi gelmişti. Yoğun konak varken de temizlemek için zeytinyağını sürüp beklettikten sonra chicco nun konak tarağıyla tarıyorduk.
Asyaveannesi04 kolge zeytinyağı ve bir çay kaşığı karbonat ile geçirdik biz, şampuan felan hikaye. Sonrasında ters yöne taradık ve geçti
hmrv kolge bende mustelanin şampuanini kullandım 3 4yikamamla hemen hemen gitti banyodan sonra yumuşayıp konak tarakla geriye dogu taradim
gncglozclk kolge silikon yüz yıkama aparatları var ben onunla gecırdim once zeytin yagı surdum sonra onunla yıkadım o kadar cıkıcagını beklemıyordun cok fazla cıktı sok oldum devamlı da onunla yıkıyorum tekrar olmasın diye ☺️
duyguoyku kolge zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sürdüm biraz yumuşadıktan sonra taradım bu işlemi her banyo öncesi 3-4 kez yaptım anca öyle kurtulduk tavsiye ederim
tgceaselasya Kesinlikle karbonat ve zeytınyagını karıştırıp sürün biraz bekledıkten sonra ince uclu tarakla saçların çıkıs yönünün tersine tarayın anında çözüm