papatya_1125 papatya_1125 mom a attım ama 2 cevap geldi sadece ya 😄 İşinin ehli vardı ya Adını da hatırlamıyorum
Busey42 papatya_1125 kız geçti içimden canım. Ne zaman öğreneceksin cinsiyeti merak ediyorum genel de tahminim çıkıyor 😊
papatya_1125 Meloakar Forum’da daha önce anlayan biri vardı sanki ama hatırlamıyorum adını Teşekkür ederim yine de😊
Wtfhh Erkek diye düşünüyorum ben sağlıkla gelsin Erkeğin kesesi genelde yuvarlak kızın kesesi fasulye gibi oluyor genelde ama emin değilim 😌
papatya_1125 Wtfhh daha önce oğlum olmuştu Aslında kesesi yuvarlak değil düz gibiydi😊 ama oğlum da hemen ultrasona girememiştim 3 aylık ultrasonda gorduk
papatya_1125 Busey42 öğrendiğim zaman yazarım inşallah ama bir aydan önce gitmem diye düşünüyorum.daha 11+4 galiba şuan. Geç döllenme oldu o yüzden hesapları karıştırıyorum
papatya_1125 minisannesii bir erkek bir kız diyorlar toplayayım en iyisi çoğunluğa göre karar vereyim 🤭🤭
Merveovunc-1 papatya_1125 kese yönüne göre kız cinsiyeti öğrenince yazın mutlaka çünkü hiç yanıltmaz bu yöntem 😂
papatya_1125 Merveovunc-1 daha da meraklandım ettim 🥰 yazarım ama doktora 1 veya 1.5 aydan önce gitmek istemiyorum. Devlet Hastanesi’ne gidiyorum da zaten Muhtemelen 16 haftada falan anca söylüyorlar cinsiyetini