hiralies 5 aylik oglum dun gece yatarken birsey yoktu sabah kalktiki tdk gözü kipkirmizi ve capaklaniyor nasil geçer acaba
beybiliko hiralies ılık suyu pamuğa batırıp onla silebilirsiniz gün içinde birkaç kez, hastaneden çıkarken bize tobrex adında bir damla vermişlerdi çapaklanma olursa diye, doktora danışıp onu da kullanabilirsiniz
bebelac hiralies göz muayenesi oldunuz mu hiç 5. Aya kadar benim oğlumda 4.5 aylık bir gözünde kızarma ve sulanma vardı ben ilk kendi yaptığını düşünüyordum ama çapaklanma olmadan bi kaç kez görünce götürdüm göz yaşı kanalı tıkalı dedi doktor bir tarafta damla ve krem verdi 1 hafta kullandık masaj uyguladım geçti belirtiler ona benziyor sanki bizde çapak olmadı ama doktor sordu capaklanma var mı diye
isaumut Çayla silmek ne yaa Allah için her duyduğunuzu bebeğinizin üstünde denemeyin göz diyoruz hassas bir organ benim oğlumda 7 aylık 2. Ayından belli nerdeyse ara ara tek gözünde çapak problemi yaşıyor doktoru iki damla yazdı inşallah geçer geçmiş olsun sizede
ebru5261 isaumut sallama çay yaptım poşetını pamuğa bastırdım tek silmede nemli olcak sekılde tek Yöne sonra o pamugu attım sağdan sola soldan sağa tek yon sildim sonra dger gözünü 4 pamuk kullan at ki mikroplar bir yerden biryere bulasmasın sadece pamugu çayla nemlemdırdım çay dökmüyorsun ve anne sütü de iyi gelır anne sütü damlat yada çay gercekten işe yarıyor benım bebegımdede oldu daha 1 aylıkken geçtı sbahaa çay kanıtlanmış bsey herseye de ne alaka demeyın denedın mi ki ovuşturmuyorsun bir kere uzerınden geçir gözünün
ahhdhdhjfjfnnfbbfjd Benim de oğlum 6 aylık böyle oldu evde süt sagdim kendi sutumden daha kötü oldu sağlı ocağına götürdüm ilaç aldım 1 günde geçti mehlem verdi sürme gibi uyuduğu yerde çektim 1 defa kulandim sadece
Neslimmmmm Gul-42 bazı doktorlarda öneriyor 6 aydır göz doktorundayız oğlum sol gözünde geçmeyen arpacık vardı ameliyat olmuştu şimdi diğer gözünde çıkmak üzere acil göz doktoruna gidince bebe şampuanıyla yıka ve çay pansumanı yap dedi internettede gözde çay pansumanı yazarsanız nasıl faydası olduğunu okursunuz.
ebru5261 Ama tabıkı götür doktora ben geçmese götürcektım aksam yaptım sabah gectı gözü akıyordu kıpkırmızıydı sbaah bsey kalmadı Göz kanalı tıkanıklıgı da olabılır