mommyybabyy Sarılık değeri 14 çıktı bebek doğduğu kiloya ulaşamamış doktor yatış önerdi sarılğı geçirmek için ne yapmak gerekir 1.5 saatte bir emiyor ama süt yetmiyor olabilir kilo almadığına göre başka ne yapmam gerekiyor
lokumtos mommyybabyy bizde 14 ile 2 gün yattık bir daha öyle bir risk kalmamış oldu çok zordu ama evde o korkuyla beklemek ve sürekli kan vermekte çok zor
elid mommyybabyy mama en güzeli benim de kızım kilo almadı sütüm yetmedi allahtan sarılık olmadı mama içmeye başlayınca
asaf23 mommyybabyy benim bebeğimde sarılık sınırdaydı birisi bize balkabağı bolca tehinleyip yememizi tavsiye etti yiyip emzirince ertesi gün de sarılığı geçti
defne_omer mommyybabyy sarılık olan bebeği yarım saate bir emzirmek gerek 1,5 saat çok uzun doktor öyle demişti bana
mommyybabyy defne_omer emzirirken bazenn 1 saati buluyor memede durması gece kendisi 1.5 saatte kalkıyor ama gündüzleri her mıkırdadğnda emzirmeye çalışıyorum ama süt yeterli gelmiyor sanırım mama takviyesi yapıcaz mecbur
2cocuklumom mommyybabyy 16 ile 1 gece yattık 9 ile taburcu olduk yatırmamız gerek lütfen ihmal etmeyin sonradan iyi olur daha aktif emer ve mama da verin ben vermedim keşke verseydim50 günlük olduk cildinde hala hafif var sarılık
defne_omer mommyybabyy mama versen de emzirmeye devam et benim de öyleydi sütüm ilk 2 gün inmedi ve diğer günler azdı günde 2 kere mama verdim diğer zamanlar emzirdim emdikçe artar sütun merak etme canım emzirmekten vazgeçme
Veramomm mommyybabyy mama? 14 ile yatış yapmıştık bizde, süt sağıp verdim iki gün birde mama ışık tedavisi 10 düştü taburcu olduğunda