aslann1 Kizlar bebeğim yaklaşık bir aydır çok huzursuz ve huysuzdu meğerse diş sürecine girmiş bugün tetagil aldım ve kullandık gerçekten rahatlattı acaba günde kaç kere kullanabiliriz baya kaşınıyor damagi çıldırıyor resmen birde başka öneriniz varmı ? Acaba ne zaman çıkar tam olarak bu hafta özellikle çok daha huysuz hiç durmuyordu
Azram3523 aslann1 6ya kadar kullanabilirsiniz diyolar ama ben maks günde 3 kex kullanıyorum. Ağız mendilini ıslatıp buzluğa koyun oda rahatlatır. Havuc pırasa verebilirsiniz ağzına sürsün
Gns2 aslann1 diş sürecine girdiğini nereden anladınız acaba benim de bebeğim aşırı huzursuz uykuları bölük bölük salya aylardır var her şeye çok hırslı saldırıyor
maygirl aslann1 dis sureci belli olmuyor 1 2 ay cindede ckablir daha uznda ckablir.ama bnce duş jelleri kullanmayin hic saglikli degil dişler icin.doktorlarda asla tavsiye etmiyor zaten.bunun yerine soguk dus kasiyicilar kullanin.
ilayprensesim aslann1 ben kızıma yeşil soğan, havuç veriyorum soğuk dişlerine iyi geliyor kaşıntısını alıyor. Bir de karanfil zeytinyağı kürünü de deneyebilirsiniz bizi o da çok rahatlatıyor
aslann1 Azram3523 havucu istemedi canım verdimde pırasayı denemedim ama onuda deniyim cok zormus ya tam gaz sancimiz bitti dedik şimdide bu süreç başladı 🥺
aslann1 Gns2 bu dediklerin var ayrıca hiç durmadan mizmizlaniyor farkedersin zaten sürekli olarak yani hasta gibi ama hasta değil kıvranıyor sanki biyeri ağrıyor gibi . Birde bebeğim sakin bir bebekti birdenbire bu huyları oluştu resmen gündüzleri dört kere uyurduk en kotu birer saatten onu birden bıraktı mesela uykuya dalamiyor dalarken çığlık atıyor baya belli yani çok farklı davranışlar sergiliyor. Herkes ataklardan bahsediyor fakat atak diye brisey yok bence bunların hepsi diş dönemine hazırlık. Bebeğim aslında 2.5 aydan beridir salyaliydi huzursuzluğu vardı ufaktan atak diyordum ama meğerse diş sürecine hazirlikmis canım
Gns2 aslann1 benim bebeğim genel olarak sakin bi bebek olmadığı için mızmızlığı daha da arttı, yüksek ihtimalle diş sürecindeyiz biz de umarım az ağrılı bi şekilde atlatırız hepimiz 🌸
pinarduru Merhaba günde ⅚ kere 2 saatte bir kullanabilirsiniz demişti doktorumuz.Arada ağrı kesici de verebilirsiniz ve soğuk biseyler mesela havuç, yeşil soğan,metal kaşığı buzlukta dondurup damaklarina tutabilirsiniz kontrollü bir şekilde.Sevgilerrr
aslann1 maygirl jel kullanmiyorum canım granül kullanıyorum hiçbir zararı yok ve tüm doktorlar öneriyor içeriği tertemiz
aslann1 ilayprensesim nasıl yapiyosun canım onu kaç tane karanfil koyuyosun iki gün mü bekletiyosun teşekkür ederim şimdiden 🥰
morsevenanne9 ilayprensesim onun buzdolabında dururken bozulmasın ihtimali varmı acaba bozulabilir mi ben buzdolabinda tutuyordum böyle çatlak çatlak gibi olmuş zeytinyağı bozulma gibi değilde yağı şey olmuş
ilayprensesim aslann1 10 tane karanfili hafifçe eziyorum canım aroması çıksın biraz diye. Sonra üzerini geçecek kadar (yaklaşık 2 yemek kaşığı) hakiki zeytinyağı ekliyorum. Üstünü streç filmle kapatıp buzdolabında 1 gün bekletiyorum. Zaten koyu bir kıvam alıyor jel gibi. Sonra onu diş etlerine hafifçe masaj yaparak sürüyorum. Haftada 1 tazeliyorum karışımı ☺️ şifa olsun kuzucuğa 😘
Zeynep344 Bizde 5 aylıkken başladı diş kaşınmaları çıldırıyordu annem yeşil soğan ver rahatlatır demişti 5 aydan beri yeşil soğan kemire kemire çok rahat atlattık biz 2 diş patladı ne huysuzluğu oldu ne ateşi aynı zamanda bağışıklığıda güçlendiriyor öncesinde her ay hasta olan bebek yeşil soğandan sonra hiç hastada olmadı bi sabah bi akşam veriyorum
aslann1 Zeynep344 evet canım bunuda yeni öğrendim şimdi sende deneyip memnun kaldığını söyleyince pirasadansa yeşil soğan alıp vericem daha iyi gelir gibi inşallah fayda eder 🥺
fatosbcr2 aslann1 yeşil soğan pırasa ver eline 5 aylıkken bizde aynı süreçten geçtin hep yeşil soğan pırasa sapı verdim eline 3 4 güne çıkardı bizim doktor da yazdı onu hatta diş jeli bile yazdı hiç birini alıp kullanmadım
sessi fatosbcr2 ek gıda süreci olmadan mı verdiniz bi sorun olur mu boğazına vs kaçar mı benim oğlum aşırı sert ısırıyor parmağımı kendi parmakları vs kıpkırmızı oluyor