ikiprensesannesi3850 Kızlar bugün tam 8 aylık oldu kızım siz neler yediriyosunuz neler veriyosunuz günde kaç öğün yediriyorsunuz birde😊
Mariamercedes ikiprensesannesi3850 7.aydan beri 2 ana 1 ara öğün Yasaklılar haricinde her şeyi veriyorum💞
Bett1 ikiprensesannesi3850 şu an 9 ay 5 günlük ama 7. Aydan beri 3 ana öğün mutlaka yapıyoruz ara da da ara öğün yapıyoruz. Birde emiyor zaten
Ugrnidgok BENOYLEUYGUNGORDUMM ay ismi bizden hatırladım banada yorum yapmıstınız yemiyor diye. Hala yemiyor Benimkide. 8 aylık olduk bizde. Kafayı yicem yapıyorum çöööppp hep. İki kasık gerçekten üç hiç bi zaman olmadı😣
ikiprensesannesi3850 BENOYLEUYGUNGORDUMM aslaninannesiiii Bett1 Kızlar peki neler yediriyorsunuz kahvaltıda ben yumurta haşlıyorum veya yağda kırıyorum peynir falan veriyorum farklı olarak neler verebilirim
BENOYLEUYGUNGORDUMM Ugrnidgok bizde aynı öyleyim yarım saat uğraşıp hazırlıyorum. Bi kaç kaşık ya yiyo ya hiç yemiyo sabır gösteriyorum ısrar etme dedi de bekliyorum öyle
Bett1 ikiprensesannesi3850 pankek yapıyorum bebeğime uygun. Yumurta yapıyorum peynirli falan avakoda, patatesli yumurta. Yumurtalı ekmek. Karışımları hiç sevmiyor oğlum o yüzden yapmıyorum. Meyve yedirirken de içine ceviz rendeleyip pekmez koyuyorum. Onun dışında zaten kahvaltı da labne peynir zeytin tahin pekmez falan da yiyor
aslaninannesiiii ikiprensesannesi3850 bende 1 gun avokadolu haslanmis yumurta vs..serpme kahvalti tadinda hazirlarken diger gun yumurtayi ya labneli omlet ya tereyaginda ruseymli pisiriyorum,bazen tarhanali yumurta yapiyorum,irmikli yumurta,yulafli yumurta,pankek…