Gyed Farahzeynep aslında kilosunu sormuyor 2 ayda 1 kilo almış ona üzülmüş belki yeteri kadar bilgi verilmemiştir bazı doktorlar bu konuda hiç açıklayıcı olmuyorlar soru bile sorsan cevap alamıyorsun gecistiriyorlar
Zelnuray Gyed ben bebeğimi özele götürmüyorum özeller gibi devletler muane bile etmiyo ateşi olan bebeğime yok dediler düşünün bende bilgi almak için buraya yazdım
Smyrnaasimrani Zelnuray daha ne alcak çocuk obezlik tehlikesi var günümüzde yağa alistirmayin çocuğun vücudunu ben de bebeğimin fazla kilo almasını istemiyorum ne tombik ne zayıf bebeğim illa kilolu mu olcaklar
Smyrnaasimrani Farahzeynep valla öyle kuzenimin bebeği anne sütüyle 900 Gr alıyordu sütüm yetmiyo dedi gitti mama aldı doktorlar bisey bilmiyo benim çocuğum aç diye çocuk şu an obez 4 yaşında bıngıl bıngıl
Farahzeynep Smyrnaasimrani geçen bir kadın tanıdım, bebeği öyle saatli emzirmemiş, memesi hep ağzındaymış, şu an 8 yaşında ama obezite, şimdi de yemesin diye uğraşıyor 🤷🏻♀️
zumramomm Zelnuray kızım 6aylik ve 7kilo ek gıdaya tam geçmemiştir tadım yapmıştım ama çok değil.yogurt içine pekmez koydum severek yedi bugünde pirinç unundan muhallebi yapıp içine muz armut rendeledim kaşık kaşık yedi.dene istersen
Ademinee Kızım 9 aylık 7 kilo her çocuk boğum boğum olmak zorunda değil yani bi kere bile hasta olduğu yok çok şükür
deletedmom763 Zelnuray tam pirinç unları var onlardan verebilirsiniz veya aptamil hipp vs kaşık mamaları var pirinçli ve pişirmeden yapılıyor ben hiç vermedim kilo yapıyor mu bilmiyorum ama...