Metehann12 kizlar polimiyozit hastasıyım ilaç tedavim vs bitti gel gör ki ağrılardan geberiyorum Kars’a atandik geldigimden beri perişanım burda romatizması olup da bitkisel şeylerle çare bulan rahatlayan var mı bana akıl verin ya
melkumsal Metehann12 bende romatizma hastasıyım Vaskülit damarlarım patlıyor iç tarafa kan doluyordu kortizon kullanılıyor ama faydasından çok zararı var kullanmadım bursada sadağı kanyonuna gittim dağıdan gelen suya soktular beni kendileri asla duramadı beni yarım saat bıraktılar orada artık ayaklarımı hissetmiyordum ve sonuç geçti artık kanamam yok şişme yok arada ağrıyor oda kansızım çok etkiliyor
Metehann12 sek_kahve ilacı bıraktık kortizon veya kemoterapi tedavisi gördüm yürüyemez haldeydim yürüyorum artık şükür ama bobregimden oldum bi tarafı yaptık derken başka yerimden oldum yeni doktora göründüm tamamen geçmez romatizma ağrılarla yaşamaya alisacaksin dedi ilaç veremem dedi kaldım oyle
Metehann12 melkumsal o dediğiniz kanyonun suyu soğuk mu bana soğuk iyi gelmiyor felç olur kalirim soğukta ben
sek_kahve Metehann12 anladım… Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun inşallah. Ne diyebilirim bilmiyorum maalesef
melkumsal Metehann12 evet buz gibi soğuk su ama kükürtlü suda iyi gelir sıcak işte onu şuan nerden bulacaksınız bunu ihmal etmeyim bursaya yolunuz düşerse kükürtlü suya girin kaplıca yani
Metehann12 melkumsal ben dondurucudan biseye elimi değip de alamıyorum o derece soğuk etkiliyo beni Kars beni o yüzden mahvetti felçli gibi kaldım burda ya Allah düşmanıma vermesin bu derdi
melkumsal Metehann12 bilmem mi yürüyemez hale geldim ben benim ayak şişiyor ve damarlar patlıyordu kanama oluyordu içte rabbim sifanızı versin