_alyaninannesi_ Anneler bebeğim 4 aylık birkaç gündür kabızdı dün biraz silme kaka yapmış çok hafif koyu yeşil önemsemedim. Bugün dolu dolu kaka yaptı koyu yeşil bildiğiniz kına gibi yani efsane kötü kokulu??? Başına gelen var mı ? ( BEBEĞİM MAMAYLA BESLENİYOR)
elif494_ _alyaninannesi_ kabızlık olduğu için içinde biriktiği için kokuyo olabilirmi kakada kan olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum
_alyaninannesi_ yanaklibebek Hayır alerjisi yok, bazı şeylerden şüphelendiğim için görürdüm doktor alerji için çok erken dedi
Habibebcr _alyaninannesi_ içerde kaldığı zaman kaka kabızlık olunca koyu renkli olması normal sonradan düzelir korkulacak bişey yoktur. Eğer gri kanlı vs olursa sorun oluyor diye biliyorum. 4 gündür karnında çocuğun yazık kokması normal
elif494_ _alyaninannesi_ kabız olduğu günlerde huzursuzmuydu bizdede kaka yapmama problemi varda ama benimki huzursuzlandiği için şurup veriyorum
erenimm00 _alyaninannesi_ bende kan ilacına yeni başladım bende de sizin söylediğiniz durumların aynısı oldu tek fark bebeğim 2 gün yapmamıştı sadece kan ilacını değiştirdim düzeldi
arasardaannesi _alyaninannesi_ kan ılacı kabızda yapıo dıolar ama vucudu alısınca kabız yapmayabılır bnm ıkı cocugumdada kabızlık yapmadı vegaferon kan ılacı
2023annesi _alyaninannesi_ benim bebeğimde 6 aylık gecen hafta başladı yeşil kaka yapmaya saglık ocagına sordum normal dediler kanlı olmadıgı sürece bende bayramdan sonra kan ilacını değiştireceğim çünkü aşırı kötü kokulu yeşil siyah karışımı 🙄 ama kabızlık yaşamadık
_alyaninannesi_ elif494_ Huysuz ama hem diş çıkarıyor hem gazlı bebek hem kabız oldu hem 4. Ay aşısı+rota virüs aşısı oldu yani hepsi üst üste geldi bilemiyorum hangisinden dolayı böyle
Bebegimm1 _alyaninannesi_ yeşil kaka normal kabız demişsiniz belki ondan olabilir kötü koku eğer sürekli olursa doktora gösterin kaka testi yapar
erenimm00 _alyaninannesi_ ilk kullandığım sağlık ocağınındı sadece 2 gün kullandım sonrasında oceana geçtim
arasardaannesi _alyaninannesi_ yeşil tonları olur hmn korkmayın bosa bı doktorada danısırsınız bebekte bı rahatsızlık görürsenız
_alyaninannesi_ arasardaannesi erenimm00 ferrum kullandığım kan ilacı özel kullandım hep sağlık ocağının verdiği hiçbir şeyi kullanmadım hep doktorumuza özel yazdırdık 🤷🏻♀️