Minel-inannesi meryembrl akıllı olsun, hem temizligide kolay. Zaman gecince degistirmek zorunda kaldiginizda kolay oluyo. Granitte bulasik yikarken hata kaza catal bicak sert düşünce icinden parca atabiliyo
Mnli meryembrl 6 ay önce granit eviye yaptırdım hem de lineadecor iyi bir marka yani beyaz renk renginden mi bilmiyorum bir çok yerinde leke oldu çamaşır suyu cif asperox hiç biri çıkarmıyor 💔
Gul-42 meryembrl hayır ya evye yazmısın ya belkı o yuzden ne olduugunu anlamamıslardır o yuzden evıye dedım😀😂bak guldurmusum senı ne mutlu bana gulucuk koydum zaten bende evımı yaptırırken ogrendım gecen sene
meryembrl Gul-42 ben de güldüm 😂 ama baktım nette hep evye yazmıslar herkes yanlıs biliyo demekki kdfkkc
meryembrl Minel-inannesi öyle mi 🥲 akıllılarda da sorun çıkmaz mı bozulur eder teknolojik alet ya bilemedim gerçekten
meryembrl Mnli ben de beyaz almayı düşünüyordum bugün frankeden baktık siyahla ilgili dsha çok şikayet var görevli siyah alırsanız çamaşır suyunu direkt kullanmamalısınız ama beyazda bir problem yaşamazsınız demişti
Minel-inannesi meryembrl cok akillisindan taktirmayin sizde onlarin yarim akillilarida vardir illaki😄
Mnli meryembrl başka rengi kullanmadım bilmiyorum ama keşke eski usul taktırsaydım dedim hatta kayınvalidem de değiştirmek istiyor ona da tavsiye etmedim görüyor zaten bizimkini ki ben öyle her gün salçalı soslu yemekler yapan bir insan değilim