Menessasmom nescafebagimlisi 1-2 tanesi sadece soluk gibi diğerleri temiz bence ütü vurulsa gayet iyi olur
alpsmother_ nescafebagimlisi bazılarında hafif solma var ama 2. Elden aldığı kıyafetten ne bekliyormuş acaba karşı taraf merak ettim bir de bunlar çocuk kıyafetleri illaki yıpranıyor
MiracAlpinAnnesi Hepsi temiz görünüyor. Ütülü olmadıkları için izle görünüyor olabilir ama soluk değil ☺️ Neden soruyorsunuz ?
nescafebagimlisi MiracAlpinAnnesi evet ya sadece kırışıktı kenara kaldırıldığından 🫠 bir kişi gardrops üzerinden alım yaptı binbir zahmet kargoya gittim , ürün eline ulaşmış bunların rengi soluk giydiremem ben bunu iade etmek istiyorum demiş bende soluk vs yoktu kırışıktı gibisinden yazdım , resimde daha canlı geldi gözüme demiş resimdekiyle birebir aynıydı ürünler
nescafebagimlisi Menessasmom ya gardrops uygulamasından birisi almak istedi ürünleri aldı da , gönderdim bunlar resimde gözüme daha canlı geldi giydiremem bunları diyor ama birebir aynıydı kıyafetler iade etmek istemiş dediğin gibi ütülense daha düzgün olur kenara kaldırmıştım bebeğime sığmıyor diye
Menessasmom nescafebagimlisi yani 2. El alt tarafı ne bekliyosa ayrıca çokta bi sıkıntısı yok yani 1-2 tanesinde dikkatli baksaymış görürmüş zaten ne kadar farklı olabilir ki. O uygulamalarında dezavantajı o işte iade kabul etmek zorundasın
nescafebagimlisi Storymoon ay bana pek öyle gelmiyor ama olabilir bişey diyemiyorum o yüzden sordum 😆
nescafebagimlisi alpsmother_ ya resimde ne gördüyse onu yolladım vallahi , sattıktan sonra kaç kişi mesaj attı almak istiyorum diye bana göre giydirilmeyecek tarafı yok ama giydiremezmiş çocuğuna niye 2. el alıyorsun o zaman şaka gibi yıprandım üç kuruşluk ürün için
nescafebagimlisi 1anneem bende ona sinirleniyorum biliyor musun resimde ne gördüğüyse onu yolladım kargoya gitmek için araba su yakmıyor , iade et birde onu ödeyeyim boştan yere ben niye ödüyorum şaka gibi bu işten çıkarım ne , niye durduk yere zarara giriyorum 😂
Gul-42 nescafebagimlisi yanı gormemek ıcın kör olmak lazım basta attıklarını cogu solmuş yanı nasıl solmamıs denılıyor anlayamadım burada kızdıgım sattıgınız kadın zaten 2. El kıyafet alıyor madem sıfır gıbı ıstemiş gıtsın sıfır alsın yanı
nescafebagimlisi Gul-42 Banada pek soluk gelmedi ya kırışık evet ama öyle solgun gelmedi hatta bebeğime giydirirken de aynıymış kıyafetler soluk değil ya da soluk diyemiyorum şuan belki ütülü vs olsa daha düzgün durarmış
Gul-42 nescafebagimlisi ya sortlardan bendede var aynısıııııı soluk benımkılerde soldu yanı e bebegın urunu asırı soluk degıl ama soluk benım sınırım alan kadına sızı ugrastırıyor ya ona sınır oldum
nescafebagimlisi Gul-42 bende ona sinir oldum ben cok anlamam renk kıyafetlerdeki soluklukta o yüzden buraya post açtım soluksa resimde belli oluyor demekki bazıları soluk dedi soluksa niye alıp beni uğraştırıyon harbiden 🫠
nescafebagimlisi AselBebekveAnnesi yok ya ben alan kişiye kızıyorum ben cok anlamam soluk olaylarından o yüzden buraya yazmak istedim zaten sizin gördüğünüzü oda görmüştür yani ne diye alıp beni uğraştırıyon 😂