agustosta Arkadaslar yurt dışından bir tanıdığımızsan bişey isteyeceğim gelen giden yok. Kargo işlemleri hkk tecrübesi olan var mı? Ya da yurt dışı bireysel alışveriş yapan?
Ballilokmam11 agustosta hangi ülkeden bir tanıdığınız mi alıp kargoya verecek oyle ise uluslararası tasimacik yapan firmalar var onlarla da görüşebilirsiniz
VII-Kleopatra Biz bebek arabası almıştık Türkiye’ye gönderttik doğumu orada yapacağım için. Geldi gümrüğe 1200€ nun %20 sini istediler maalesef geri gönderdim buraya gelince gittim aldım kargodan 🤷🏼♀️
agustosta VII-Kleopatra 100 € değil ya nette gördüğüm kadarıyla 8 € 9 € gibi bişey osanit diş topu. Tıbbi malzeme için reöete diyorlar ama kargo süreci ile alakalı bilgi alamadım
agustosta Ballilokmam11 almanyadan bir tanıdık bu osanit diş topunu rica ettim sağolsun olur dedi fakat o da bilmiyor süreci. Benim de kendilerine yük olmadan herşeyi ödeyip almam lazım
VII-Kleopatra agustosta o zaman sorunsuz kapına gelir gümrüğe bile takılmaz (kargo ücreti de 10€dur en fazla)