Merhaba kendim cok stres yasadigim durumu muhtemelen bir suru anne yasiyordur diye sizinle paylaşmak istedim. Bebegimin gogsu ve sirti kipkirmizi oluyordu deli gibi kasıyordu uyuyamiyordu 3 tane doktora gittik cilt kurulugu kaynakli atopik dermator dediler alerji olabilirmi diye sordum hayir kuruluk dediler ( sut urunlerinden suphelenmistim ama sukur degilmis)
Sonra doktor mustela stelatopia ile 3 kez nemlendirmemi onerdi bu tam cozum olmadi kizarikliklar azaldi kasinti azaldi ama asla bitmedi. Ve sonrainstagramdan ve buralardan edindigim bilgilerle ilk once deterjani değiştim (siveno kullaniyordum
Degisip roxy toz deterjan aldim. Sampuani hipp anti alerjik aldim) birkac gun boyle devam ederken instGramda biri makinenin anti alerjik bolumunde yikadigini ve bunun cozum oldugunu soyledi ve bende denedim.
Ve insnilmaz i sekilde bebegim maşallah tamamen iyilesti . Bazen nemlendirici surmeui bile unutuyoruz ama kizarmiyor
- sonuc olarak deterjan degisimi mutlaka anti alerjik program yoksa eger ( 60 derece de yikayabilirsiniz ne kadar 30 derece de yazsa kiyafetler bebegimden degerli degil ) ve nemlendirme olarak sizinle paylasmak istedim❤️❤️ umarim herkese sifa olur