Musmutlumu Kızlar ya bu tadımlara başladık başlayalı kakasını yapmıyor 2 kere fitil yaptım yapmak daha da yapmak istemiyorum siz de nasıl oldu tadım ayı her gün kaka yapan bebekti 😔
kod Musmutlumu ek gıda tadımlarınız da hafif zeytinyağı koyuyor musunuz peki sindirimi daha kolay olması adına ? Biz tadımları bitirdik yarım çay bardağı kadar tüketiyor ve her verdiğim besinde zeytinyağı mutlaka koyuyorum kolay sindirim sağlaması adına ve bizim bir gün arayla mutlaka yapıyor
Musmutlumu kod evet koyuyorum zaten yalıyor sadece bazen çıkarıyor kusuyor yani yavaş yavaş tatdırıyorum acelede etmiyorum yesin diye
kod Musmutlumu korkmayın doktorlar zaten anne sütü alan bebekler de 10 güne yapmamasını normal görüyor siz ek gıda sürecine de dikkat ettiğiniz sürece sorun olmaz bence zorlanıyor mu peki yapmaya çalışırken
Musmutlumu kod ya şöyle huzursuz değil aslında sadece çok gazlandı bazen ıkınıyo gibi yapıyor ama yani gaz sadece
ervaa38 @Musmutlumu bizimkide aynı ya 5 gün oldu yapmayalı ne yapacagız?zeytinyağı verdiğim halde böyle ve probiyotik veriyorum hergün.demir ilacımı yapıyor acaba?